Se dă startul la / We are PLAYMAKERS

Se dă startul la / We are PLAYMAKERS

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Luni, 12 aprilie 2021, a fost lansat proiectul UEFA&DISNEY&FRF PLAYMAKERS în județul Hunedoara prin intermediul a două școli partenere Liceul cu Program Sportiv „Cetate” Deva&Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” Deva.

 

La acest proiect participă fete din cele două școli partenere, precum și din alte școli/ grădinițe, cum ar fi: Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” Deva, Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva și Grădinița cu Program Prelungit nr. 7 Deva.

„UEFA Playmakers™ este o activitate sportivă ca oricare alta, care oferă o introducere distractivă și sigură în învățarea fotbalului, pentru fetele de 5-8 ani, prin mișcare, joc și prin magia poveștilor Disney.

UEFA Playmakers este un program inspirat de Disney. Acest program face parte din efortul permanent depus de UEFA pentru a colabora îndeaproape cu asociațiile naționale la nivel de bază pentru a oferi mai multe oportunități fetelor de a se îndrăgosti de fotbal.

Programul este conceput ca o oportunitate pentru fetele cu vârste între 5 și 8 ani de a se integra într-un mediu distractiv și motivant, în care să aibă sentimentul apartenenței la un grup. Scopul nostru este acela de a răspunde particularităților individuale ale fiecărei fete prin crearea unui mediu care să le stimuleze dezvoltarea fizică, psihologică și socială.

Pentru orice detalii legate de proiect, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail:playmakershunedoara@gmail.com”.

Cei trei instructori care vor fi responsabili de distracția fetelor sunt: Mihaela Jecherean, Simona Bucureasa și Sorin Rîmbu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii