Se caută viitorul la lupte şi volei

Se caută viitorul la lupte şi volei

Timp de citire: un minut

Clubul Sportiv de Volei Valea Jiului şi Secţia de lupte a CNS „Cetate” Deva  organizează acţiuni de selecţie, cu intenţia de a atrage copiii spre practicarea sportului şi a descoperi viitorii mari campioni ai României.

 Preocupaţi de descoperirea noilor talente sunt şi antrenorii Adrian Diaconu şi Liviu Baciu de la Clubul Sportiv de Volei Valea Jiului. Aceştia organizează selecţii permanente la acest sport şi caută campionii de mâine. Selecţiile se fac atât în rândul fetelor, cât şi al băieţilor, în zilele de miercuri şi sâmbătă.

Şi CNS „Cetate” Deva se implică activ prin antrenorii secţiei de lupte în proiectul demarat de Federaţia Română de Lupte cu scopul de a redescoperi frumuseţea acestui apreciat sport olimpic. Astfel, tehnicienii clubului din Deva, Suraj Moravan, Cosmin Văcăraşu şi Doru Ailincăi,  vor organiza o acţiune de selecţie pe plan local în cadrul proiectului „Campionul de mâine”, urmând ca tinerii aleşi să participe la Concursul Naţional de Trântă. „În data de 4 octombrie, de la ora 10:00, îi aşteptăm pe toţi copiii interesaţi – băieţi sau fete – care vor să practice luptele libere la acţiunea de selecţie de la Sala CNS Cetate Deva. Vor avea ocazia să pornească pe drumul performanţei alături de un colectiv de sportivi, profesori şi antrenori cu un bagaj bogat de performanţe. Toţi copiii selecţionaţi vor avea şansa de a participa la faza pe ţară a Concursului Naţional de Trântă, ce va avea loc în zilele de 16 şi 17 octombrie”, a declarat  prof. antrenor Suraj Moravan.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii