Școală și grădiniță noi la Ostrov- peste vreo trei ani

Școală și grădiniță noi la Ostrov- peste vreo trei ani

Timp de citire: un minut

În comuna Ostrov, Râu de mori, este în proiect realizarea unei  școli noi, dar și a unei grădinițe. O veste bună, având în vedere că de obicei școlile de la sate se închid. Cele două imobile destinate învățământului de masă vor fi realizate anul viitor. Anul acesta administrația locală se află încă în faza selectării constructorului, ce va fi stabilit abia în data de 28 decembrie.

Execuția lucrărilor de construire școala și grădiniță în satul Ostrov  presupune lucrări de organizare de șantier, lucrări de amenajări pentru protecția mediului, lucrări de infrastructură, lucrări de suprastructură, lucrări de instalații. Toate acestea au fost estimate la o valoare de 967.624,91 lei fără TVA.

Chiar dacă începe anul viitor, finalizarea celor două proiecte infrastructurale are termen de finalizare 36 luni de la data atribuirii contractului  și emiterii ordinelor de începere a serviciilor sau lucrărilor. Așadar vor mai trece trei ani până ce vom putea vedea copiii învățând în aceste instituții noi. Până atunci poate vom avea și norocul ca sistemul de învățământ să se stabilizeze, să avem profesori mai bine pregătiți și salarii decente.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii