„Şcoala altfel” cu profesorii E.ON

„Şcoala altfel” cu profesorii E.ON

Timp de citire: un minut

Specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” şi voluntarii E.ON România au susţinut în cursul săptămânii ”Școala altfel” lecţii despre utilizarea corectă a surselor de energie pentru elevii de la Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva și cei de la Școala Gimnazială „Sigismund Toduță” din Simeria.

Regulile de siguranță le-au fost prezentate copiilor prin jocuri interactive și simulări de situaţii, iar astfel elevii au învăţat cum trebuie să reacţioneze în cazul în care la şcoală sau acasă se simte miros de gaz dar şi despre modalitățile de prevenire a incendiilor și evenimentelor ce pot genera intoxicații cu monoxid de carbon sau electrocutări. După ce au răspuns corect la întrebările din cadrul concursului „Eu ştiu!” și au demonstrat că şi-au însuşit cunoştinţele necesare pentru utilizarea surselor de energie în condiții de siguranță, elevii au fost recompensați cu premii de voluntarii E.ON şi specialiştii ISU la finalul lecțiilor despre energie.

Aceste acţiuni fac parte din campaniile comune de informare preventivă derulate de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (I.G.S.U.) şi E.ON România, în baza parteneriatului existent între cele două instituţii. Anul trecut, 2.800 de copii din 18 judeţe aflate în aria de activitate a E.ON au beneficiat de lecţii despre siguranţă susţinute de 120 de angajaţi E.ON, voluntari în cadrul acestui proiect.

Alina PIPAN

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii