Schiorul polivalent

Schiorul polivalent

Timp de citire: 2 minute
Alin Tulburean are 20 de ani. La această vârstă se poate spune despre el că a atins maturitatea. Nu prin prisma anilor, ci prin prisma experienţelor sportive pe care le-a trăit. Este proaspăt medaliat cu bronz în campionatul naţional de schi şi curând îşi va deschide o şcoală în domeniu.
La Jocurile Olimpice pentru Tineret
Este din Reşiţa, dar este legitimat la CSŞ Petroşani, unde face schi de performanţă. Alin Tulburean  este medaliat cu bronz la campionatul naţional de schi şi are planuri mari.
La 20 de ani a trecut prin mai multe discipline sportive, participând şi la Jocurile Olimpice pentru Tineret. Cu o statură atletică impresionantă şi un chip de fotomodel, sportivul pregătit de Adrian Pica are multe de spus.
„M-am apucat de schi la vârsta de 4 ani, dar doar de agrement. La vârsta de 11 ani am început schiul de performanţă. Am mai practicat şi tenisul, fotbalul american şi înotul. La CSŞ Petroşani sunt de la 11 ani, acesta fiind primul club pentru care am concurat şi pentru care am obţinut titlul de campion naţional. Anul 2015 a fost unul bun pentru mine, pentru că am luat parte la Jocurile Olimpice ale Tineretului din Liechtenstein, unde m-am situat pe locul 35”, spune sportivul student la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Braşov.
A vrut să se lase de schi
Sportivul a vrut la un moment dat să renunţe la pasiunea sa pentru schi, dar a cugetat mai bine şi a decis să continue. „Planurile mele sunt cucerirea unui nou titlu de campion naţional, dar de data asta la seniori.  În curând îmi voi deschide o şcoală de schi la mine în judeţ să îmi pot desfăşura activităţile într-un număr mai mare de staţiuni şi cu un personal destul de numeros”, spune schiorul, care a avut un moment de rătăcire. „La o competiţie, după prima manşă, mă situam pe locul 12 la proba de slalom uriaş, iar la manşa de slalom am avut locul secund. Acest fapt m-a ajutat să avansez pe locul al treilea. Asta m-a şi ambiţionat acum să continui cu schiul, pentru că în ultimii doi ani am avut o perioadă  în care am vrut să mă las Şi am rărit foarte mult antrenamentele, dar acum sunt bine”, a încheiat sportivul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii