Schi alpin / Cupa „Parâng”

Schi alpin / Cupa „Parâng”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

La 6 februarie în Parâng va avea loc Cupa „Parâng” la schi alpin, pentru fete şi băieţi cu vârste cuprinse între 4 şi 75 de ani, la 8 categorii de vârstă.
cupa-parangÎnscrierea concurenţilor se va face la baza Salvamont Parâng pe bază de buletin de identitate sau certificat de naştere. Nu va lipsi voia bună, pentru că seara se va organiza pentru participanţi un carnaval, jocuri distractive, parada costumelor, slalom cu torţe, foc de tabără şi multe alte surprize.
„Avem zăpadă suficientă pe Pârtia A, pentru că a mai nins puţin, iar în week-end se anunţă un nou val de temperaturi mai joase, cu mult decât acum, ba chiar şi ceva ninsoare. Dacă, totuşi, va mai fi nevoie, cu ratrack-ul vom mai duce zăpadă să completăm, deocamdată nefiind însă cazul. Ne bucurăm că putem organiza un eveniment mai intens în Parâng şi îi invităm încă de-acum pe toţi iubitorii de munte şi de schi să ni se alăture într-un week-end care se anunţă plin în Parâng”, ne-a informat Dumitru Bârlida, şeful salvamontiştilor petroşeneni.
Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi a declarat pentru ZVJ: „Scopul acestei competiţii este acela de a atrage un număr cât mai mare de turişti şi iubitori de schi în Parâng, astfel că, pe măsură ce primăria tot investeşte în infrastructura de-acolo, această staţiune să ajungă acolo unde-i e locul, în vârful staţiunilor montane din România”.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii