Schi / Alin Părău a câștigat Cupa „Fischer”

Schi / Alin Părău a câștigat Cupa „Fischer”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Cupa Fischer la schi, o competiție cu premii în valoare de 20.000 de euro, s-a ținut pe Platoul Soarelui. Pentru prima dată premiul a rămas în Valea Jiului, ajungând la Alin Părău, 36 de ani.

Pe una dintre cele mai cochete pârtii de schi din România, din Satiunea Straja, a avut loc Cupa „Fischer” la schi. Au fost prezenți un număr de aproximativ 200 de sportivi care au făcut spectacol. Vestea bună este că premiul cel mare a rămas în Valea Jiului. Acesta a ajuns la fostul campion național, Alin Părău. Un premiu în valoare de aproximativ 2.000 de euro care a inclus și schiuri performante, un premiu pe măsura evoluției câștigătorului. Concursul a avut loc pe platoul Soarelui, iar valoarea totală a premiilor a fost de 20.000 de euro.

Alin Părău este un bun cunoscător al schiului și este multiplu campion național la acest sport încă de pe vremea când era la CSS Petroșani.

Și, ca tacâmul performanței să fie complet, nici copiii nu au fost mai prejos decât părinții lor.

La categoria de vârstă 8 ani pe locul 1 s-a clasat Tudor Părău și Aaron Părău pe locul secund, iar Adrian Draghina pe locul trei.

La categoria feminin s-au impus Ilinka Popa, urmată de Timea Sule și Fina Agota. În clasamentul masculin, Alin Părău a fost urmat de Alin Gere, iar pe locul trei s-a situat Dezso Matyas.

Competiția a fost una reușită, toți cei prezenți fiind mulțumiți de tot ceea ce au trăit în Straja.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii