Șarlatanii ”de la ape” au desfundat de toți banii

 Șarlatanii ”de la ape” au desfundat de toți banii

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

O femeie din Hunedoara a căzut într-o capcană a șarlatanilor cameleon. Acei hoți care practic nu-ți fură banii, te fac să-i dai de bunăvoie, apelând la deghizări, inventând situații, creând tensiune.

Vineri, 22 ianuarie, în jurul orei 15:00, la ușa hunedorencei de 45 de ani s-au prezentat doi bărbaţi, care s-au recomandat a fi reprezentanţi ai societăţii furnizoare de apă şi care au spus că trebuie „să desfunde câteva ţevi din locuinţă”. După ce au pulverizat o substanţă în chiuvete, cei doi au solicitat 120 de lei, sumă pe care femeia le-a dat-o de bunăvoie, şi au părăsit locuinţa, spunând că se vor întoarce pentru a-i înmâna chitanţa pentru suma achitată.

Când a văzut că trec orele și nu mai vine nimeni cu chitanța femeia şi-a dat seama că a fost înşelată, motiv pentru care a sesizat Poliţia municipiului Hunedoara, a doua zi, solicitând efectuarea de investigaţii în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului.

Ar fi ideal ca și celelalte victime ale acestor șarlatani să meargă la poliție, să nu se ascundă în spatele rușinii de a fi fost păcălite.

Pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiuni, polițiștii vă recomandă să nu permiteţi accesul persoanelor necunoscute în locuinţă, iar în cazul în care se prezintă persoane care pretind că reprezintă diferite societăţi furnizoare de utilităţi sau servicii publice, să verificaţi identitatea acestora pe baza unei legitimații de serviciu, eventual, cerând sprijinul unor vecini de încredere în acest demers.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii