Salubprest Hunedoara SRL – a trecut prin sezonul marilor achiziții

Salubprest Hunedoara SRL – a trecut prin sezonul marilor achiziții

Timp de citire: un minut

Anul 2016 ar trebui să schimbe radical modul în care se colectează și se depozitează deșeurile în județul nostru. Firmele de salubritate sunt primele care trebuie să fie pregătite pentru a respecta regulamentul de colectare, transport și depunere. Toate firmele de acest fel care vor efectua acest tip de servicii trebuie să se asigure că la punctele de colectare a gunoiului există pubele pentru colectarea  selectivă  și că transportul se face cu autospeciale specializate.

Salubprest Hunedoara SRL a achiziționat în cursul verii o serie de utilaje și recipiente. S-au achiziționat compactoare de deșeuri menajere, în valoare de 90.984 lei, fără TVA,  dar și europubele și eurocontainere. Acestea din urmă nu au fost cumpărate, ci închiriate pentru suma de 126.600 lei, fără TVA.  Societatea a achiziționat, de asemenea, și servicii de pază/protecție în valoare de 46.224 lei.

Săptămâna trecută achizițiile s-au finalizat cu o  Dacia Sandero Laureante 1.2 73 CP E6, cu suma de 32.093 lei, fără TVA .

Salubprest este acum pe cai mari, se pregătește, achiziționează. Foarte important este ca societatea să se poată achita de toate îndatoririle anul viitor, să păstreze Hunedoara curată, dar mai ales să poată colecta eficient taxele pentru a face și alte investiții.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii