Şah / O.N.S.S. – faza zonală

Şah / O.N.S.S. – faza zonală

Timp de citire: un minut

La Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Petroşani s-a desfăşurat etapa pe Valea Jiului a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la şah pe licee.

La fete s-a impus Gabriela Cristocea (CN „Mihai Eminescu” Petroşani, legitimată la CSŞ nr 1 Timişoara), urmată de Georgiana Secrieru (Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu” Vulcan, legitimată la CSU Universitatea de Vest Timişoara) şi pe locul al treilea de Andrada Rîşnoveanu (CN „Mihai Eminescu” Petroşani, legitimată la CSM Jiul Petroşani).

La băieţi s-a impus cu maximum de 6 puncte Bogdan Avram (Colegiul Naţional de Informatică „Carmen Sylva” Petroşani, legitimat la CSM Jiul Petroşani), urmat în clasament pe locul secund, cu 5 puncte, de Andrei Şchiopu (CN „Mihai Eminescu” Petroşani, legitimat la CSM „Mihai Viteazu” Vulcan) şi pe al locul al treile, cu 4 puncte, de Iosif Acasandrei (Colegiul Naţional de Informatică „Carmen Sylva” Petroşani).

„Foarte bună organizarea asigurată de comisia prezentă şi condusă de domnul prof. Cristian Tomele. Atât la băieţi, cât şi la fete. Primii doi clasaţi se vor califica pentru etapa pe judeţ, unde le dorim mult succes”, a declarat Gheorghe Şcurhan, cel care a asigurat arbitrajul competiţiei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii