Şah / Cupa „Şcolarului”

Şah / Cupa „Şcolarului”

Timp de citire: un minut
Imediat după terminarea Campionatul Naţional de şah pe echipe Divizia B, care se desfăşoară în aceste zile la Biblioteca Universităţii din Petroşani, joi, 8 octombrie 2015,ora 17:00, în aceeaşi locaţie va avea loc ediţia a doua a Concursului Naţional de Şah Clasic dotat cu premii „Cupa Şcolarului”.
Competiţia se va întinde pe durata a trei zile şi este organizată de CSM Jiul Petroşani, cu sprijinul Consiliului Local, Primăriei municipiului Petroşani şi Hotel Petroşani şi va fi raportată la Federaţia Romana de Şah pentru acordarea normelor sportive şi calculul CIV.
Se va juca pe grupe de vârstă: copii preşcolari, şcolari, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani,13-15 ani, 16-20 ani si boboci 8 ani, civ maxim 1001.
Toate turneele se vor juca în sistem elveţian pe distanţa de şapte runde, cu un timp de gândire de 61 minute pentru toată partida de jucător.
Primii trei clasaţi din toate grupele menţionate (băieţi şi fete separat) vor fi recompensaţi cu trofee, medalii şi diplome.
Arbitrii competiţiei au fost desemnaţi: Emil Aurel Deliman (Mediaş) şi Alin Apostu (Petroşani). „Este o competiţie aşteptată cu mult interes de participanţii din toată ţara, lucru care nu face altceva decât să ne bucure. Sperăm ca la această ediţie să depăşim numărul de 80 de participanţi. Deja şi-au anunţat participarea şahişti din Bucureşti, Timişoara, Buzău, Mediaş, Craiova, Gorj, Deva, Vulcan şi Petroşani. Ţinem să mulţumim şi pe această cale Primăriei Petroşani, Universităţii din Petroşani, Hotelului Petroşani şi SC Realcom SA Petroşani pentru sprijinul acordat în toate competiţiile pe care le-am organizat pană în prezent”, a declarat Gheorghe Şcurhan, coordonator CSM Jiul Petroşani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii