S-au afișat rezultatele la BAC. O singură medie de 10 în județ

S-au afișat rezultatele la BAC. O singură medie de 10 în județ

Timp de citire: un minut

S-au afișat rezultatele la BAC 2024. Înainte de contestații, în județul Hunedoara, s-a obținut o singură medie de 10 curat. Rata de promovabilitate este de 80,7%. Cel mai bun rezultat provenind de la un absolvent din Valea Jiului – locul 11 în județ.

Rata de promovare națională la examenul de Bacalaureat 2024 a fost de 81,5% înainte de contestații, potrivit rezultatelor anunțate de Ministerul Educației luni, 8 iulie.

Concret, 99.371 de candidați au fost declarați „reușiți” la această sesiune, 95.112 candidați din promoția curentă, respectiv 4.259 din promoțiile anterioare. Cu 10 curat, înainte de contestații, sunt doar 38 de elevi din toată țara. O cifră normală, nici prea-prea, nici foarte-foarte…

În județul Hunedoara, deocamdată, înainte de contestații este doar o medie de 10. Ea a fost obținută de un absolvent al Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva, care a terminat la specializarea învățători-educatori.În urma susținerii probelor de concurs, 1.766 de candidați au promovat examenul, iar 124 dintre aceștia au obținut medii generale peste 9.50.

Înainte de soluționarea contestațiilor, Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Petroșani se afla pe locul doi la promovabilitate, după Seminarul Teologic Prislop, având o promovabilitate de 99%, dar fără nici o medie de 10.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii