S-a încheiat cu succes / Proiectul „Tineri pentru judeţul Hunedoara”

S-a încheiat cu succes / Proiectul „Tineri pentru judeţul Hunedoara”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

• Comunicat de presă
Proiectul „Tineri pentru judeţul Hunedoara”, implementat de Asociaţia „Niloran”, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Hunedoara, s-a încheiat cu succes.
Proiectul s-a desfăşurat în perioada 20 septembrie -15 decembrie 2015, timp în care au fost realizate douăzeci de training-uri pe tema participării publice şi evaluarea acestora.
Participanţi au fost 300 de elevi ai majorităţii liceelor din Valea Jiului, precum şi studenţi ai Universităţii din Petroşani. Aceştia au învăţat  ce înseamnă participarea publică şi care sunt instrumentele acesteia, putând identifica un rol pe care pot să-l joace în comunitatea locală.
De altfel, feedback-ul primit de la participanţi a relevat că un procent de peste 60% sunt interesaţi de tema participării publice, iar şi mai mulţi au susţinut că ar mai participa la astfel de training-uri.
Ceea ce ne-au transmis participanţii va intra în analiza noastră pentru strategia Asociaţiei „Niloran” de anul viitor.
Proiectul „Tineri pentru judeţul Hunedoara” s-a născut din nevoia de a-i aduce pe tinerii din licee şi Universitatea din Petroşani mai aproape de comunitatea judeţeană din care fac parte şi a-i determina să participe activ la viaţa acesteia, dezvoltându-le competenţele.
Preşedinte,
Nicu Taşcă

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii