Rugby / Ştiinţa relansează bătălia pentru primul loc

Rugby / Ştiinţa relansează bătălia pentru primul loc

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Cu două victorii în tot atâtea partide disputate în Play-Off-ul Diviziei Naţionale, Ştiinţa Petroşani relansează lupta pentru câştigarea Diviziei Naţionale de Seniori.
CS Năvodari a primit pe propriul teren vizita Ştiinţei Petroşani într-o partidă pe care studenţii din Vale au reuşit să şi-o adjudece cu un eseu venit pe final. Conform superliga.ro, prima parte a jocului a stat sub semnul echilibrului. Astfel, scorul de 0-0 s-a menţinut până în minutul 27. În acest minut Grigoraş, cel mai eficient marcator de eseuri al gazdelor în această ediţie de campionat, a finalizat, iar Trandafir a transformat.
Ştiinţa Petroşani a înscris din lovitură de pedeapsă concretizată de Florin Ţandea, scorul după primele 40 de minute fiind 7-3 în favoarea celor de la CS Năvodari. „Marinarii” au evoluat în inferioritate numerică.
În repriza a doua cei care au rămas în inferioritate numerică au fost petroşenenii, după ce Popa a primit cartonaş galben, gazdele însă nereuşind să profite, rezultatul de la pauză menţinându-se până în minutul 73. Atunci s-a scris practic istoria partidei cu un eseu a lui Mihalachi.
Victoria cu 8-7 o aduce pe Ştiinţa lui Lupu şi Ivan în favorită certă la câştigarea Diviziei Naţionale. Prin urmare, săptămâna acesta se anunţă o etapă de foc în partidele Ştiinţa Petroşani – Politehnica Iaşi şi RCM Galaţi – CS Năvodari. Toate cele patru echipe au şanse reale de a câştiga eşalonul secund.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii