Rugby / Știința rămâne lider în DNS

Rugby / Știința rămâne lider în DNS

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

În cele patru partide din etapa a 7-a contând pentru Divizia Națională de Seniori nu s-au consemnat surprize, favoritele s-au impus. Trei victorii au revenit oaspeților: Știința Petroșani, RC Bârlad și CS Năvodari. CSU Arad a fost singura echipă care și-a valorificat avantajul terenului propriu.

 

RC GRIVIȚA – RC BÂRLAD

Deși se anunța ca o partidă echilibrată, după succesul Griviței la Năvodari, de această dată echipa din Parcul Copilului nu a mai reușit o evoluție la fel de bună și a trebuit să se recunoască învinsă de RC Bârlad. În mare parte, jocul s-a decis încă din prima repriză când RC Bârlad a luat un avantaj de 17 puncte pentru ca la final să se impună cu 27-5 asigurându-și bonusul ofensiv.

Au marcat pentru RC Grivița: Damian Ispas (eseu), respectiv Ovidiu Neagu (2 eseuri, 2 transformări, 1 lovitură de pedeapsă) și Toma Mîrzac (2 încercări) pentru RC Bârlad.

 

RC GURA HUMORULUI – ȘTIINȚA PETROȘANI

Și după această etapă, Știința Petroșani a rămas pe prima poziție a clasamentului, prin victoria cu rezultatul de 34-17, în deplasare, la Gura Humorului. Chiar dacă nici în acest joc campionii en-titre nu au avut la dispoziție pe mai mulți dintre componenții lotului, cele cinci eseuri marcate îi mențin în fruntea competiției la un punct distanță de RC Bârlad.

Au marcat pentru RC Gura Humorului: Alexandru Vaman (eseu), Alin Conache (eseu, 2 transformări, 1 drop-gol), respectiv Andrei Barbu (eseu), Ionuț Tudor (eseu),Iulian Buturugă (eseu), Ionuț Virag (eseu), Cosmin Olteanu (eseu) și Răzvan Barbu (3 transformări și o lovitură de pedeapsă) pentru Știința Petroșani.

 

CSM SUCEAVA – CS NĂVODARI

CS Năvodari deși nu a început prea bine acest sezon, fiind învinsă etapa anterioară chiar pe propriul teren, a urcat pe poziția a treia în clasament. Nici pe terenul celor de la CSM Suceava nu au avut o partidă ușoară, la pauză rezultatul fiind de doar 7-0, în partea secundă, însă, năvodărenii s-au desprins și s-au impus cu 24-5, o victorie cu punct bonus ofensiv.

 

Au marcat pentru CSM Suceava: Alin Elisei (eseu), respectiv Sebastian Agapie (eseu), Marian Niță (2 eseuri), Răzvan Ivan (eseu) și Cristian Văcaru (2 transformări) pentru CS Năvodari.

 

CSU ARAD – CSU ALBA IULIA

Partida ultimelor două clasate, dintre CSU Arad și CSU Alba Iulia, a fost singura din această rundă care s-a încheiat cu victoria gazdelor. Deși CSU Alba Iulia a încercat să de-a o replică pe măsură, acesta s-a concretizat în două eseuri, dar fără puncte în clasament. CSU Arad s-a impus cu 33-10 și a intrat și în posesia bonusului ofensiv.

Au marcat pentru CSU Arad: George Szucs (eseu și 4 transformări), Eugen Argintaru (2 eseuri), Albert Morcan (eseu), Jody Rose (eseu), respectiv Andrei Opriș (eseu) și Călin Cristian Curta (eseu) pentru CSU Alba Iulia.

 

SÂMBĂTĂ,

aventura în DNS continuă cu partida Știința Petroşani – CSU Arad. Pentru toți ce care doresc să fie alaturi de Știința și să o susțină nu uitați că puteți achiziționa un bilet virtual de pe

https://www.bilete.ro/cs-stiinta-petrosani-csuav-arad/

HAI Știința !!!”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii