Rugby / Remus Zaharescu a fost premiat

Rugby / Remus Zaharescu a fost premiat

Timp de citire: un minut
Pe lângă titlul de campioană a Diviziei Naţionale de Seniori cucerit în această toamnă, Ştiinţa Petroşani mai are un motiv de mândrie.
Remus Zaharescu a primit diploma pentru cel mai bun jucător din Divizia Naţională în cadrul unei gale festive organizate de Federaţie Română de Rugby.
Jucătorul de doar 20 de ani este un produs sută al sută al rugbiului din Vale şi a terminat Liceul de Informatică din Petroşani, fiind student la Facultatea de Topografie din Cluj. A fost desemnat în mai multe meciuri din acest campionat omul numărul 1, fiind fost component al Naţionalei României U-19 la rugby în 7. Chiar dacă la nivel de performanţă, Ştiinţa nu a dus lipsă de rezultate anul acesta, oficialii echipei spun că sunt mici şansele ca gruparea lor să activeze la anul în Superligă.
„Relaţia cu Primăria este de-a dreptul jenantă. La două minute de mers de noi, nu şi-au găsit timp să vină la festivitatea de premiere, iar când îi căutăm noi la primărie ni se spune că tocmai au plecat, o să revină’. Se joacă cu noi ca pisica cu şoarecele, asta e”,  spunea un oficial al clubului petroşenean, care, fiind fricos, nu vrea să-i apară numele în ziar.
Termenul pentru înscrierea în Superliga Naţională CEC Bank este de 19 februarie 2016.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii