Rugby / Meci de infarct pentru Știința

Rugby / Meci de infarct pentru Știința

Timp de citire: 2 minute

A fost un meci ca niciodată pentru echipa de rugby Știința Petroșani, în play-out-ul Ligii Naționale, contra echipei Poli Iași.

 

Un meci spectacol, cu multă încărcătură psihică și fizică, un adversar care își juca ultima șansă să poată accede în primele 3 clasate în play-out. Poli Iași a venit la Petroșani cu multă dârzenie și după un program bine aranjat, cu un buget mult mai mare decât micuța, dar istorica și inimoasa echipă Știința.

„Dar terenul propriu, experiența, suporterii din tribune care au strigat 80 de minute în continuu și dăruirea exemplară a băieților noștri au făcut ca victoria muncită să fie a Petroșaniului! Chiar dacă am câștigat greu, am fost mândru că sunt antrenorul acestei echipe de tradiție și că istoria merge mai departe, prin Știința Petroșani! Felicit băieții și conducerea că au dat curs și avem șansa să jucăm, din nou, în prima ligă pe scena mare a rugby ului românesc, unde odinioară, undeva în anii 90-2000, exista un lot de 38 de jucători care erau angajați la minele din Vale și se clasau pe la mijlocul clasamentului. Astăzi, în 2022, cu un lot de jucători, în care cei mai mulți au și alt job, suntem în mijlocul clasamentului și în top 3 echipe în play-out în lupta pentru câștigarea acestuia! Încă 3 bătălii și dorința unanimă să terminăm în forță acest an în Liga Națională de Rugby, unde am arătat că Știința este încă un punct important sportiv și uman al Rugbyului Românesc! Dedicăm această victorie muncită Rectorului Universității Petroșani, dl. Radu Sorin Mihai, căruia îi urăm un călduros La mulți ani cu multă sănătate și bucurii! Așteptăm factorii de decizie locali, județeni și sponsorii privați să putem crea un viitor și mai frumos și performant Științei, orașului, Universității Petroșani, Văii Jiului și județului Hunedoara! Luptă Știința, împinge Știința să răsune în toată România”, a declarat, pentru zvj.ro, antrenorul Alexandru Lupu.

Evoluția scorului: 0-6, 7-6, 7-9,14-9,14-14, 14-20, 21-20, 21-23, 24-23.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii