Rugby. Liga Națională. Haideţi la meci!

Rugby. Liga Națională. Haideţi la meci!

Timp de citire: un minut

Vă reamintim că Liga Națională de Rugby, cea mai im­portantă competiție din rugby-ul românesc intern, a debutat cu noul sezon competițional săptămâna trecută.

S-au aliniat la start 14 echipe: CSM Știința Baia Mare, CSA Steaua, CSU Cluj, CS Dinamo, SCM USV Timișoara, CS Năvodari, RC Grivița UNEFS, Politehnica Iași, CSM Galați, RC Gura Humorului, CS Știința Petroșani, RC Bârlad, CSM Constanța și CSM Bucovina Suceava. Echipa CSM Constanța este la prima participare la seniori, iar Știința Petroșani a stat în prima etapă.
În acest sezon competițional, echi­pele sunt împărțite în trei grupe, care vor juca tur-retur în sezonul regulat, după care vor accede în semifinale, echipele urmând a fi repartizate, din nou, în funcție de clasamentul din gru­pe, în trei grupe, fiind 10 săptămâni de com­petiție, partide tur-retur. După dis­pu­tarea acestor partide, funcție cu locul ocupat în clasamentul final din fie­care grupă, echipele vor disputa partide pentru locurile 1-4 (finala mare, res­pectiv finala mică), partide pentru locurile 5-8, partide pentru locurile 9-12 respectiv partide pentru locurile 13-14. CS Știința Petroșani a fost re­partizată în Grupa 2 și va evolua ală­turi de formațiile CS Năvodari, Poli Iași, RC Grivița UNEFS și CSM Galați. Echipa pregătită de Alexandru Lupu va disputa primul joc din sezon în 8 aprilie, pe terenul din Dealul Universității, cu echipa CS Năvodari.
Sunteți așteptați într-un număr cât mai mare la stadion!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii