Rugby / Istoria unui final așteptat pentru Știința

Rugby / Istoria unui final așteptat pentru Știința

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

La Petroșani s-a disputat ultima etapă a Campionatului Național de Rugby 7, ediţia 2021, o etapă grea pentru Știința, care a reușit, totuși, să cucerească titlul național.

Față de etapele anterioare au lipsit jucători importanți precum Tudor, Carpo, Zamfir, Curta, Ivanciu, Bălan, plecați cu echipa națională la Moscova pentru a participa la competiția Rugby Europe Beach. Astfel ca antrenorul Alexandru Lupu a fost nevoit să regândească lotul din jurul capitanului Răzvan Barbu. Impunându-se în etapele de la Arad și Iași, Știința avea nevoie de cel puțin un loc secund, acasă, la Petroșani, pentru a deveni campioană, ceea ce a și reușit. În prima fază, cea a grupelor, Știința a învins pe CSU Phoenix Brașov 26-5 și CSU Alba Iulia 45-0. Apoi în jocurile de clasament a pierdut dramatic cu RC Bârlad 14-17, dar s-a impus categoric în fața Politehnicii Iași, 40-12.
Sub comanda lui Alexandru Lupu au jucat: Răzvan Barbu, Florin Ioniță, Ciprian Straja, Ra3zvan Berbece, Bebe Croitoru, Vlad Popa, Cristian Carvatchi, Marian Nastasiei, Răzvan Bors, Ionuț Virag, Raul Vîlceanu, Cosmin Olteanu, Ionuț Roman.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii