Rugby / Început dezastruos pentru Ştiinţa

Rugby / Început dezastruos pentru Ştiinţa

DISTRIBUIȚI
Meciul de rugby dintre RCM Timisoara si Stiinta Petrosani, contand pentru etapa a 6-a din Cupa Romaniei, pe stadionul Gheorghe Rascanu, marti 7 octombrie 2014. SEBASTIAN TATARU/MEDIAFAXFOTO

Timp de citire: un minut

Ştiinţa Petroşani a început returul în Divizia Naţională, la rugby, cu două înfrângeri şi a coborât pe locul 8 în clasament din 10 participante.

În cadrul etapei a XIII-a din Divizia Naţională de Seniori, Ştiinţa a mai pus de o înfrângere. RC Bârlad a plecat cu toate punctele din deplasarea de la Petroşani, câştigând cu scorul de 22 la 13. Primele 15 minute de joc au aparţinut petroşenenilor care au reuşit un eseu plus o transformare a lui Ţandea. Treptat, oaspeţii revin în joc şi până la pauză întorc scorul în favoarea lor: 15-13. După pauză, gazdele nu au mai reuşit să revină în joc, astfel că oaspeţii au reuşit să mai puncteze şi să-şi adjudece victoria. În următoarea etapă, Ştiinţa Petroşani va avea o deplasare mai mult decât dificilă la Politehnica Iaşi, iar RC Bârlad va primi vizita ultimei clasate, CSU AV Arad. Numărul eşecurilor pentru Ştiinţa a ajuns la cifra 8. Doar trei victorii au petroşenenii în actuala ediţie de campionat.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii