Rugbistul Cosmin Raţiu i-a dăruit iubitei / Un inel din aur alb...

Rugbistul Cosmin Raţiu i-a dăruit iubitei / Un inel din aur alb cu un diamant

Timp de citire: 2 minute
Rugbistul din Valea Jiului, Cosmin Raţiu, are un palmares impresionant, la care mulţi jucători de rugby încă visează. Cu două Cupe Mondiale la activ, cu patru  titluri de campion naţional, două Cupe ale României şi numeroase selecţii la Naţională, Cosmin Raţiu are încă o mare tristeţe: autorităţile locale l-au uitat. Dar el continuă să impresioneze prin tot ceea ce face. Şi-a mai trecut o medalie în palmares. 
„A trecut pe la echipe, ca Minerul Lupeni, Ştiinţa Petroşani, Dinamo Bucureşti, Stade Montois, Farul Constanţa sau CSM Bucureşti. Este multiplu campion naţional şi are două Cupe Mondiale la activ. A adunat 35 de selecţii în echipa naţională, pentru care a marcat două eseuri, împotriva Cehiei, în 2007, la Praga, şi împotriva Ucrainei, în 2011, la Kiev. A dat piept cu coloşii din mai toate forţele lumii, fiind pe teren în meciuri contra Franţei, Scoţiei, Irlandei, Noii Zeelande, Italiei sau Angliei. A băgat frica în legendarul Steve Thompson şi nu a ezitat să se ia de gât cu câte patru englezi în acelaşi timp. Are 1,97 înălţime şi 120 de kilograme, este mare, puternic şi al naibii de inimos. Sunt  mândru că am avut onoarea să dau mâna cu un asemenea campion”, este mesajul impresionant al lui George Cristian postat nu demult pe o reţea de socializare.
Cosmin Raţiu a câştigat, recent, bronzul în Superligă cu CSM Bucureşti şi se pregăteşte de un transfer la Poli Iaşi.
„Un an-doi, vreau să mai continui să fac rugby, să fiu antrenor-jucător, pentru că mi s-a propus şi postul de antrenor la Iaşi. Am luat şi carnetul de antrenor. A fost o experienţă frumoasă tot ceea ce mi s-a întâmplat la CSM Bucureşti, unde am câştigat medalia de bronz, o premieră pentru această echipă. Nu m-am gândit să revin la Petroşani, deoarece nu am ce face acolo. La Petroşani nu se vrea performanţă. Eu acum sunt pe alt drum. Între timp, m-am angajat şi la Poliţia din Constanţa, la acţiuni speciale”, spune jucătorul, care sâmbătă se va cununa cu aleasa inimii sale Mădălina, căreia i-a dăruit un inel din aur alb cu un diamant. Casă de piatră!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii