Rockerul Raul Rusu de la „Strings” despre „Gugulan Rock”: / „A fost...

Rockerul Raul Rusu de la „Strings” despre „Gugulan Rock”: / „A fost un festival supermega!”

Timp de citire: un minut

Nu a trebuit să-mi comunice prea multe prietenul meu gugulan Cosmin Mihuţa despre cum a ieşit ediţia din acest an, a doua, a Festivalului „Gugulan Rock” din Caransebeş, al cărui partener media a fost Ziarul Văii Jiului. Faptul că totul a fost mega OK l-am auzit, înainte de asta, de la Raul Rusu, vocalistul trupei „Strings”.

A fost cu totul şi
cu totul o altă sonorizare, decât la ediţia I, a comentat, ca bun cunoscător în domeniu, Raul al nostru. Numai scule de scule, şi „pe spate”, şi „pe spate”. Ele îi aparţin unui tip de la Casa de Cultură din Caransebeş, iar tot omul a făcut şi sonorizarea. „Meseriaş de meseriaş, a admis Raul Rusu, respectivul a făcut check-sound-ul la o trupă, după care toate au mers şnur!”.

raul barock3Partea frumoasă
este că, din nou, implicarea administraţiei publice locale din Caransebeş şi a casei de cultură a fost maximă. Aceasta din urmă, de exemplu, a cumpărat o scenă, nemaifiind, astfel, necesară închirierea ei. În ce priveşte prezenţa la festival, aceasta a fost peste aşteptările organizatorilor. În jur de patru sute de persoane în fiecare dintre cele trei zile în care s-a desfăşurat festivalul. Rockerii au venit în  număr mare să-l vadă pe „Kempes”, să cânte împreună cu cei de la „Bucovina” sau de la „Gothic”, dar şi să vadă ce pot, în materie de metal, copiii lupeneni de la „Invader”.

Pe de altă parte,
cum e acolo unde se întâlnesc de la trei rockeri în sus, s-a băut multă bere, s-a făcut foc de tabără şi, cu toate că pare o îndeletnicire gingaşă când vorbeşti despre ei, s-au înălţat lampioane. Atracţia zilei de duminică au fost câinii de salvare montană prezentaţi de membrii Asociaţiei Câini de Salvare „Gugulania”. La lăsarea serii au început proiecţiile cu secvenţe din festivaluri rock mai vechi şi mai noi.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii