Rezultatele obţinute de laureaţi în 2016

Rezultatele obţinute de laureaţi în 2016

Timp de citire: 3 minute

Clasamentele pot suferi modificări înainte de gala care va avea loc în luna februarie

Cu toate că s-a procedat conform sistemului de atribuire al punctelor în raport cu rezultatele sportive din competiţiile oficiale naţionale şi internaţionale stabilit de către Ministerul Tineretului şi Sportului este posibil ca aceste clasamente în ceea ce-i priveşte pe cei mai buni sportivi ai judeţului în 2016 să stârnească unele nemulţumiri din partea antrenorilor sau sportivilor aşa cum s-a întâmplat în fiecare an.

Mai mult decât atât în clasamentul pentru disciplinele neolimpice mai pot interveni schimbări de la locul 4 în jos din cauza faptului că mai sunt încă Federaţii care nu au trimis la Ministerul Tineretului şi Sportului toate rezultatele oficiale pentru omologare.

Rezultatele la probele olimpice

Denisa Golgotă – CNS Cetate Deva, gimnastică artistică

Campioană europeană la sol, vicecampioană la sărituri şi bronz cu echipa la Europenele de junioare, locul 1 la sărituri şi locul 2 cu Cetate la Campionatul Naţional de Senioare, locul 1 la sărituri şi locul 2 la sol la cel de Junioare.

Bogdan Şitoianu – CNS Cetate Deva, atletism

Campion naţional la săritura în lungime atât la juniori I cât şi la juniori II, medaliat cu bronz la Europenele de juniori şi la Campionatul Balcanic de juniori, vicecampion naţional la triplusalt şi la juniori I şi la juniori II.

Ioana Crişan – CNS Cetate Deva, gimnastică artistică

Bronz cu România la Europene, vicecampioană naţională la paralele şi bârnă şi bronz la individual compus şi sărituri – rezultate la junioare, vicecampioană naţională la individual compus, sărituri şi cu echipa şi bronz la sol la senioare.

Olivia Cîmpian – CNS Cetate Deva, gimnastică artistică

Patru titluri – individual compus, paralele, bârnă şi sol – şi un argint la sărituri la Naţionalele de junioare, plus bronzul cu echipa la Europene. O accidentare nefericită a privat-o de două prezenţe în finalele pe aparate la Berna şi de participarea la CN de Senioare.

Carmen Ghiciuc – CNS Cetate Deva, gimnastică artistică

Bronz cu echipa la Europenele de junioare, argint cu echipa la Naţionalele de senioare, bronz la paralele la Naţionalele de junioare.

Mihaela Chiss – SC Municipal Deva, judo 44 kg

Campioană naţională la cadete U-18 şi junioare U-21, un loc 1 şi un loc 2 în Cupa Europei la cadete şi un loc 3 în Cupa Europei la juniori, loc 3 la Naţionalele U-23 pe echipe.

Răzvan Marcu – SC Municipal Deva, tir cu arcul

Locul 1 la Campionatul Naţional indoor şi locul 1 la individual şi la echipe mixt la Campionatul Naţional outdoor.

Alisia Botnaru – CNS Cetate Deva, gimnastică artistică

Locul 3 cu echipa la Campionatele Europene de junioare.

Denisa Fodor – CNS Cetate Deva, lupte libere

Locul 1 la Naţionalele de juniori II şi la echipe juniori I şi juniori II, la Republicanele de juniori I şi II, locul 3 la Balcaniadă la juniori I şi pe echipe.

Raluca Mera – CSŞ Hunedoara, înot

Locul 1 la 100 m spate la Campionatele Naţionale atât la juniori, cât şi la tineret.

Rezultatele la probele neolimpice

Anamaria Gherghel – CS Comexim R Lupeni, fotbal-tenis

Cinci titluri mondiale, la simplu, dublu şi triplu senioare, dublu şi triplu mixt seniori, campioană naţională la simplu, dublu, triplu şi pe echipe, locul 1 în Cupa României pe echipe.

Ana Maria Rizescu – CS Comexim R Lupeni, fotbal-tenis

Locul 1 la Mondiale la dublu şi triplu senioare şi triplu mixt seniori, campioană naţională la campioană naţională la dublu, triplu şi pe echipe, locul 1 în Cupa României pe echipe.

Mariana Lică – CS Comexim R Lupeni, fotbal-tenis

Locul 1 la triplu senioare la Mondiale, campioană mondială la dublu mixt şi triplu mixt tineret U-21, campioană naţională la dublu, triplu şi echipe senioare şi la dublu şi triplu juniori, Cupa României pe echipe la senioare şi la juniori.

David Lică – CS Comexim R Lupeni, fotbal-tenis

Triplu campion mondial la simplu, dublu şi triplu juniori, campion naţional la simplu, dublu, triplu şi pe echipe atât la juniori I cât şi la juniori II, Cupa României la echipe juniori I şi II.

Darius Pufu – CS Comexim R Lupeni, fotbal-tenis

Loc 1 la simplu, dublu şi triplu juniori la Mondiale, campion naţional la simplu, dublu, triplu şi pe echipe la juniori I şi juniori II, Cupa României la echipe juniori I şi II.

Letiţia Bivolaru – CS Comexim R Lupeni, fotbal-tenis

Locul 1 la triplu senioare la Mondial, campioană naţională la dublu, triplu şi pe echipe senioare, Cupa României la echipe senioare.

Daniel Popovici – CS Comexim R Lupeni, fotbal-tenis

Loc 1 la dublu şi triplu juniori la Mondiale, campion naţional la dublu, triplu şi pe echipe la juniori I, Cupa României pe echipe la juniori I.

Andrei Dobrescu – Elite Center Hunedoara, karate shotokan WSF, 68 kg

Locul 1 la Campionatele Mondiale de juniori în proba de kumite.

Andra Kovaci – CS Cristal Haţeg, taekwon-do ITF

Locurile 1 şi 3 la Campionatul Mondial, locul 2 la Cupa Europei, locurile 1, 2 şi 3 la Campionatul Naţional.

Andreea Polifronie – CSM Jiul Petroşani, karate shito ryu

Argint cu echipa de juniori în proba de kumite la Campionatele Europene.

Dan Robert Alexandru – AS Fuji Vulcan, wushu 52 kg

Argint la juniori la Campionatele Europene.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii