Restanța din 6 martie are toate șansele să fie amânată

Restanța din 6 martie are toate șansele să fie amânată

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Liga a patra este tot mai aproape de a face teste antigen în loc de cele PCR. Este bine știut faptul că testele PCR sunt foarte scumpe, în timp ce testele antigen sunt mai la îndemâna echipelor din liga a patra, dar nu la fel de concludente ca testele PCR.

„Tot ceea ce pot spune acum, la acest moment, este că primul meci restant din data de 6 martie, cel dintre Deva și Vulcan va fi amânat, dacă până atunci nu va fi aprobat noul protocol medical. Pentru a fi mai explicit. Dacă după restanță se va da drumul testelor antigen, iar echipele care vor juca restanța trebuie să își face teste PCR? Nu ar fi corect și nu știu dacă își vor permite și așa să își face testele înainte de restanță. Mai bine mai așteptăm ,chiar dacă acest lucru presupune amânarea competiției. Așteptăm protocolul” , a declarat pentru Ziarul Văii Jiului, Cristian Petreanu președintele AJF Hunedoara.

Costul unui test PCR este undeva între 250 și 300 de lei, în timp ce costul unui test antigen este intre 20 și 40 de lei. Vă reamintim că în liga a patra sunt mai multe restanțe de jucat ceea ce înseamnă un efort în plus pentru echipe, unde mai punem că trebuie să aibă loc și partea a doua a campionatului. Rămâne de văzut care vor fi veștile care vor veni dinspre FRF spre asociațiile județene.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii