“Reconstruim România”, programul de guvernare AUR, lansat în dezbatere publică (și) la...

“Reconstruim România”, programul de guvernare AUR, lansat în dezbatere publică (și) la Deva

Timp de citire: un minut

Sâmbătă, la Deva, în prezența a peste 600 de delegați din întreg județul, mai mult de 150 dintre aceștia fiind din Valea Jiului, Alianța pentru Unirea Românilor și-a lansat în dezbatere publică programul de guvernare, intitulat “Reconstruim România”.

Lansat în 11 mai, „Reconstruim România – Programul de guvernare AUR în 15 puncte” este pus în dezbatere publică și discutat cu specialiști și parteneri sociali în toate reședințele de județ, precum și în comunitățile de români din diaspora.

În fața unei săli arhipline au luat cuvântul senatorul Claudiu Târziu –  președintele Consiliului Național de Conducere (CNC) al AUR, Sorin Lavric – președintele Senatului AUR, Robert Alecu – vicepreședinte AUR, Ringo Dămureanu – deputat AUR, conferențiarul universitar Avram Fițiu și coordonatorul AUR, Eugen Popescu.

˝Este o premieră în România când un program de guvernare este pus în dezbatere publică în ideea de a fi îmbunătățit. Mă bucur că această premieră își face drum în societatea românească la Deva˝, a spus președintele CNC AUR, Claudiu Târziu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii