Razie printre vitezomani. Amenzi și permise suspendate

Razie printre vitezomani. Amenzi și permise suspendate

Timp de citire: un minut

Pe parcursul săptămânii trecute, în judeţul Hunedoara, poliţiştii Serviciului Rutier au desfăşurat mai multe activităţi de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă.

Astfel, peste 650 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru depăşirea regimului legal de viteză, în nouă cazuri fiind reţinute şi permisele de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru depăşirea limitei de viteză cu mai mult de 50 de km/h. În urma acestei acţiuni, poliţiştii rutieri au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 310.000 lei.

Două exemple sunt semnificative: în data de 7 iulie, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 58 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism pe DN7, pe raza localităţii Zam, cu viteza de 112 km/h, iar în 11 iulie, tot pe raza localității Zam, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din localitatea Bragadiru, care conducea un autoturism pe DN7, cu viteza de 104 km/h.

În ambele cazuri poliţiştii au reţinut permisele de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile şi au întocmit pe numele fiecărui șofer, conform legii, câte o sancţiune contravenţională de 945 lei.

Mihaela PETROȘAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii