Razie la Lupeni / Au fost prinşi doi suspecţi de furt

Razie la Lupeni / Au fost prinşi doi suspecţi de furt

Timp de citire: un minut
Luni, 17 august, poliţiştii din Lupeni au efectuat o razie în zona cartierelor Bărbăteni şi Viitorului, în urma căreia au identificat doi suspecţi, autori ai unor furturi.
Despre cei doi suspecţi, unul în vârstă de 25 de ani şi altul de 21 de ani, ambii din municipiul Lupeni, s-a stabilit, în urma cercetărilor efectuate, că în perioada 15 octombrie 2014 – 15 august 2015 au săvârşit împreună trei infracţiuni de furt calificat (două din locuinţe şi una dintr-o societate comercială – casă de pariuri sportive).
De asemenea, poliţiştii au mai stabilit că suspectul în vârstă de 25 de ani a săvârşit singur peste 17 infracţiuni de furt calificat (majoritate din locuinţe, dar şi din trei magazine şi o casă de pariuri sportive), prejudiciul total ridicându-se la peste 53.000 de lei, din care a fost recuperat aproximativ 35 la sută.
Împotriva celor doi suspecţi s-a pus în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, iar faţă de bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, cu propunere de arestare preventivă. Faţă de suspectul în vârstă de 21 de ani a fost dispusă de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
Poliţiştii continuă cercetările în cauză, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.
Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii