Râsu’-plânsu’ / Dan Voicu a avut la antrenamente doi jucători

Râsu’-plânsu’ / Dan Voicu a avut la antrenamente doi jucători

Timp de citire: un minut
Situaţia nu este deloc roz la campioana judeţului la fotbal, Hercules Lupeni. Zilele acestea antrenorul Dan Voicu a avut la antrenament, da aţi citit bine, doi jucători.
„Au fost zile când am avut şi patru jucători, dar acum la ultimul antrenament, da, am avut doi jucători. Nu ştiu în ce formulă vom începe returul de campionat şi dacă vom mai începe. Jucătorii sunt plecaţi la serviciu, iar alţii au plecat de la echipă. Au venit şi actele pentru portarul Chiorean, dar veşti bune nu avem. Din păcate, nici la juniori nu mai pot apela pentru că niciun juniori nu mai vine la fotbal. Nici nu văd cum vor face cei de la primărie un CSM în condiţiile în care copiii de la noi din oraş nu mai merg la sport. Suntem într-o situaţie critică, iar de fotbal ce să zic?! Cum ieşim din judeţ şi jucăm cu alte campioane cum ne facem de râs. O spun şi o susţin: amatorismul în fotbalul din Valea Jiului este în ultimul stadiu”, declarat Dan Voicu.
Tehnicianul a făcut un gest nobil în această lună şi a renunţat la unul dintre cei mai buni juniori ai săi. „L-am cedat pe Cornel Graur la juniorii Jiului, pentru că ei se bat la titlul de campioni judeţeni şi au şanse să-l câştige. Atunci am zis să-l lăsăm să plece la ei”, a mai spus Dan Voicu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii