PSD umblă cu cioara vopsită în chestiunea CEH / Nistore, tată, de...

PSD umblă cu cioara vopsită în chestiunea CEH / Nistore, tată, de ce nu-l zbori pe Nica?

Timp de citire: un minut
PSD a câştigat detaşat alegerile în judeţul Hunedoara. În Valea Jiului PSD a fost votat masiv. Bănuim că votanţii PSD-ului nu au pus ştampila pe PSD pentru a rămâne pe funcţiile gras plătite oamenii… PNL şi PMP. Întâmplător, la CEH aceştia sunt şi nişte nulităţi în domeniu, care nu au performat în exploatarea huilei. 
Culmea că din toată inginerimea din judeţ PSD a găsit de cuviinţă să numească la Bucureşti ca secretar de stat un… fost pedist. Care, cică, ar plăti cotizaţii acum la PSD. Opinia publică, electoratul pesedist aşteaptă un punct de vedere al organizaţiei care i-a eliberat lui Vişan carnetul PSD cu privire la faptul că, nici după numirea sa secretar de stat la Energie, nulităţile din fruntea CEH nu au fost ejectate. Să fie vorba iar de înţelegeri pe sub masă între PSD şi pensionabilul Nica?
PSD Uricani, PSD Lupeni, PSD Vulcan, PSD Aninoasa, PSD Petroşani şi PSD Petrila, treziţi-vă şi nu mai daţi prosteală la electorat! Chiar nu pricepeţi că menţinându-l pe Nica director general adjunct PSD îşi bate joc în fiecare zi de votanţii săi? Un astfel de exemplu, de bătaie de joc, îl puteţi găsi în pagina a III-a. Unde Nistor bate câmpii despre problema energiei, uitând să ne spună cu subiect şi predicat când îl pensionează pe Petre Bebe Nica, trădătorul minerilor şi prietenul său de şpriţuri politice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii