PSD Lupeni începe campania electorală în forță

PSD Lupeni începe campania electorală în forță

Timp de citire: un minut
În cursul zilei de joi, 8 februarie, organizația PSD Lupeni a organizat o întâlnire la care au participat în jur de 250 membri de partid. Practic, se poate spune că organizația PSD Lupeni începe campania electorală în forță, la fel ca de fiecare dată.
”Mă bucură faptul că au fost prezenți atât de mulți oameni de bine alături de noi, alături de domnul primar Lucian Resmeriță. Proiectele pe care le-a promovat au făcut din municipiul Lupeni un alt oraș, unul european. Obiectivul PSD Lupeni în acest an este să câștige toate rundele de alegeri. Să facem în așa fel încât această dorință pe care noi, PSD Lupeni, o avem, să devină realitate. Le mulțumesc tuturor!”, a spus președintele Organizației PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță.
Un mesaj similar a venit și din partea primarului în exercițiu, Lucian Resmeriță: ”Doresc, să mulțumesc membrilor PSD Lupeni, dar și întregii populații a municipiului Lupeni, pentru sprijinul pe care mi l-au oferit în implementarea proiectelor mele. În acest an, în municipiul Lupeni dăm drumul la 32 de proiecte cu finanțare europeană. Pe lângă aceste proiecte, mai avem și altele, finanțate de la bugetul local și cel național. Doresc ca toată populația municipiului Lupeni să fie alături de mine, să mă ajute să implementez aceste proiecte.”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii