PSD îngroapă Spitalul Judeţean Hunedoara în datorii

PSD îngroapă Spitalul Judeţean Hunedoara în datorii

DISTRIBUIȚI

Atitudinea iresponsabilă a liderilor PSD Hunedoara face ca, de la o zi la alta, Spitalul Judeţean de Urgenţă Hunedoara – Deva să se afunde în datorii. Deşi a avut şi are pe mână bani grei, sume care au permis subvenţii mult mai generoase pentru activitatea medicală, conducerea executivă a judeţului Hunedoara nu a reuşit să găsească şi manageri pricepuţi, oameni care să ţină unitatea medicală pe linia de plutire, nicidecum să o îngroape în datorii.

Deşi subvenţiile Consiliului Judeţean Hunedoara pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă au crescut în ultimii 4 ani cu 6,5 milioane de lei, datoriile spitalului au crescut cu 3,1 milioane de lei. Astăzi, suntem în faţa unei realităţi crunte: nemernica guvernare judeţeană PSD a reuşit contraperformanţa de a afunda spitalul în datorii de 9,6 milioane de lei.

Iată, în cele ce urmează, INFORMAŢII OFICIALE, extrase din raportările periodice ale spitalului:

Între 2012 şi 2016, Consiliul Judeţean Hunedoara a reuşit să sprijine Spitalul Judeţean de Urgenţă cu 16.701.000 lei. Mijlocul anului 2016 regăsea unitatea medicală cu datorii totale de 7.118.268 de lei.

Din 2016, actuala conducere a Consiliului Judeţean Hunedoara a crescut subvenţiile către Spitalul Judeţean de Urgenţă la 23.187.000 lei. Cu toate acestea, la final de februarie 2020, datoriile unităţii medicale se ridicau la 10.224.657 lei.

Mulţumim PSD!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii