PROMOVĂM HUNEDOARA

PROMOVĂM HUNEDOARA

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Peste 300 de motocicliști din țară, din Europa și din Africa de Sud au participat astăzi la startul oficial al competiției Hard Enduro –  „EnduroPanorama” 2021.

 

Aflat alături de concurenți la startul din această dimineață, prefectul Călin Petru Marian, pasionat el însuși de motociclism,  le-a transmis bun venit, le-a urat succes și le-a recomandat să viziteze zonele turistice hunedorene.

„Această competiție, cu participare internațională, este un bun prilej de promovare a județului Hunedoara.  Vă asigur că zona noastră are locuri minunate, cu oameni deosebiți cărora le puteți fi oaspeți oricând. Noi, autorități județene sau locale, vă așteptăm oricând și vă stăm la dispoziție pentru a petrece zile frumoase aici!” – le-a spus prefectul Călin Petru Marian,

Competiția de motociclism, ajunsă la cea de-a XIII-a ediție, este organizată de Clubul „Haita” Deva și pensiunea „Panorama ” din Ghelari (administrator Sergiu Țenț), împreună cu Federația Română de Motociclism, fiind inclusă, începând cu acest an, în calendarul competițional mondial.

Probele se vor desfășura în perioada 8–12 iunie, pe trasee din Ținutul Pădurenilor.

BIROUL DE PRESĂ AL PREFECTURII HUNEDOARA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii