Proiect generos / Hunedoara, buricul turistic al națiunii

Proiect generos / Hunedoara, buricul turistic al națiunii

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

La începutul acestei săptămâni, la Hunedoara a avut loc conferința de lansare a proiectului „Construire şi dotare Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică în Municipiul Hunedoara”. Lucrările au început prin ordinul dat miercuri.

Centrul turistic, care va avea formă de ciupercă, va fi amplasat în zona fostei cantine a Combinatului Siderurgic din Hunedoara, va avea doi angajaţi, iar programul de funcţionare va fi de luni până duminică.
Obiectivul general al proiectului îl constituie crearea şi dotarea unui Centru Naţional de Informare şi promovare turistică în municipiul Hunedoara în scopul creşterii numărului turiştilor, respectiv pentru promovarea potenţialului turistic al resurselor turistice naturale şi antropice din zona municipiului de pe Cerna, care să contribuie la îmbunătăţirea gradului de atractivitate a zonei ca destinaţie turistică şi de afaceri, la dezvoltarea economiei locale şi crearea de noi locuri de muncă.

În plus, va fi realizat un site de informare şi promovare turistică.

Municipalitatea preconizează, odată cu implementarea proiectului, o creştere a numărului turiştilor şi respectiv a gradului de informare a lor cu mai mult de 25 la sută.

Proiectul se derulează pe o perioadă de 10 luni, începând cu data de 27 februarie 2015.

Valoarea totală a proiectului este de 506.195,72 lei, din care 471.485,64 lei reprezintă valoarea totală eligibilă, finanţarea nerambursabilă acordată este în cuantum de 462.055,93 lei, iar contribuţia Beneficiarului este în sumă de 44.139,79 lei.

Mihaela PETROȘAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii