Primul mini turneu de fotbal / Aduce un lider neașteptat pe primul...

Primul mini turneu de fotbal / Aduce un lider neașteptat pe primul loc

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Duminică au fost programate partidele din etapa a V-a din cadrul campionatului Ligii a IV-a, un singur joc fiind amânat, cel de la Ilia, unde joacă CSM Deva, deoarece devenii se află în carantină pentru 14 zile.

 

Nu au fost surprize în această etapă, care a clarificat situația în prima parte a clasamentului. Peste o săptămână, Asociația Județeană de Fotbal a convocat pentru o analiză reprezentanții formațiilor participante în competiție.

Ca urmare a rezultatelor înregistrate în primele etape din mini-turneu, formația CSO Retezatul Hațeg este lider al clasamentului cu 13 puncte acumulate din cele cinci partide disputate urmată de CSA Aurul Brad cu 11 puncte din cinci jocuri și Gloria Geoagiu cu 9 puncte din trei partide.

Cel de al doilea mini-turneu este programat să se desfășoare în luna noiembrie, având doar patru etape, după care în funcție de ce se va stabili la nivelul conducerii AJF Hunedoara, fie echipele vor lua o pauză, fie se va continua competiția cu alte două etape.

 

Rezultatele etapei a V-a: ACS Şoimul Băiţa – ACS Minerul Uricani: 2–1 (0-0); AS Victoria Călan – CSO Retezatul Haţeg: 1-6 (0-1); CS Inter Petrila – C.S. „Gloria” Orașului Geoagiu 0-2 (0-1); CSM Dacia Orăştie 2010 – CSA Aurul Brad: 2-2 (2-1); CSM Deva – CSM Vulcan amânat.

 

Vasile Scurtu: „Nu suntem în stare să batem un penalty”

Minerul Uricani este singura echipă fără niciun punct în acest mini turneu.

Cinci partide, cinci înfrângeri pentru Uricani, care la Băița a pierdut dramatic.

„Am condus, iar în minutul 90 am ratat un penalty. Nu suntem în stare să o băgăm în poartă nici de la 11 metri. Am pierdut dramatic. În cel de-al doilea mini turneu o să avem o altă față. Va reveni la echipă și portarul Bucșă”, a spus președintele Vasile Scurtu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii