Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi – un om, o vorbă: firma Sews România va...

Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi – un om, o vorbă: firma Sews România va deschide o secţie de cablaje auto

Timp de citire: 2 minute
• La Petroşani vor fi create 120 de locuri de muncă
O veste aşteptată de foarte mulţi petroşeneni aflaţi în căutare de locuri de muncă a fost adusă marţi, 9 august, de primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.
Edilul şef al municipiului a primit în aceeaşi zi o delegaţie importantă a firmei Sews România privind deschiderea unei secţii de producţie în domeniul cablajelor auto în zona Livezeni. Acest fapt va genera, pentru început, circa 200 de locuri de muncă stabile într-un timp relativ scurt. „Am avut o discuţie în această dimineaţă, programată de săptămâna trecută, cu directorul general de la Sews România SRL, domnul Richard Nelson, care ne-a comunicat că în cursul lunii octombrie firma va deschide o secţie la Petroşani. Pentru aceasta au închiriat o hală din municipiul nostru şi apoi vor fi angajaţi 200 de oameni, care vor începe producţia încă din această toamnă. Deja sunt 80 de angajaţi de aici de la noi, care fac naveta la Orăştie şi la Deva. Ei vor fi primii care vor fi relocaţi la Petroşani, urmând ca apoi să fie angajaţi şi ceilalţi 120 de oameni. În câteva luni de la deschidere va mai creşte numărul angajaţilor.
Primele discuţii pe care le-am avut cu dumnealor au fost în primăvara acestui an şi, iată, s-au ţinut de cuvânt! Cred că la 1 octombrie sau până în 15 octombrie vor deschide această fabrică la Livezeni, în zona fostei fabrici de lapte, unde există o hală de 2.000 mp, pe care au şi închiriat-o deja, semnând contractul. Firma va produce la Petroşani cablaje auto şi putem vorbi de primul investitor de această dimensiune care vine la Petroşani. Ceea ce ne dă speranţe ca în următorii ani dumnealor să-şi dezvolte capacitatea. Oricum, din discuţiile purtate, am constatat că intenţiile dumnealor sunt acelea de a-şi dezvolta capacitatea de producţie şi apoi să crească numărul de angajaţi”.
După ce vedem cu ochii noştri că promisiunea primarului Iacob-Ridzi nu a fost din ciclul „vorbe în ochii electoratului”, nu putem spune decât: primarul nostru Tiberiu Iacob-Ridzi – un om, o vorbă.
Corneliu BRAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii