Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi și Consiliul Local Petroșani / Sprijină două competiții sportive...

Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi și Consiliul Local Petroșani / Sprijină două competiții sportive în Parâng

Timp de citire: un minut

La inițiativa primarului Tiberiu Iacob-Ridzi, Consiliul Local Petroșani vine în sprijinul sportului de iarnă. Astfel municipalitatea alocă din bugetul local suma de 2.500 lei în vederea participării Consiliului Local al Municipiului Petroșani în calitate de coorganizator alături de Asociația Schi Turism Montan, „Pro – Parâng” Petroșani, la organizarea a două concursuri.

Două concursuri…

Ambele foarte așteptate de către doritorii de întreceri montane. Este vorba despre „Cupa Pro Parâng”, aflată la IX-a ediție, și „Serbările Zăpezii”, ediția a XVIII-a. Ambele competiții vor avea loc în luna martie a acestui an.

Se promovează turismul

Unul dintre obiectivele Asociației Schi-Turism „Pro-Parâng” Petroşani îl reprezintă promovarea turismului montan, atât în rândul tinerilor din această zonă, cât și în rândul celor pasionați de sporturile de iarnă din țară și de peste hotare. Astfel, Asociația „Pro-Parâng” informează că dorește să organizeze, pe Domeniul Schiabil Parâng, în luna martie, două evenimente sportive de iarnă. Un concurs de schi alpin, probă de slalom Cupa Pro-Parâng, ediția a IX-a, iar pentru copii tradiționalul concurs de sanie și jocuri distractive pe pârtie.

Bani pentru cupe și diplome

Sprijinul financiar solicitat de căre Asociația Schi-Turism Montan „Pro-Parâng” este de 2.500 lei.

Această sumă este necesară pentru achiziționarea de cupe și diplome, pentru premierea participanților de la ambele concursuri.

Având în vedere că cele două concursuri sunt multteptate de pasionații sporturilor de iarnă municipalitate a răspuns prompt.

Cele două competiții fiind unele cu tradiție, și ținând seama și de importanța promovării turismului montan în rândul tinerilor și al cetățenilor din țară și de peste hotare, suma se alocă de Consiliul Local Petroșani la inițiativa primarului Tiberiu Iacob-Ridzi.

Astfel „Pro Parâng” Petroşani organizează pe Domeniul Schiabil Parâng cele două evenimente, care vor avea loc, în funcție de stratul de zăpadă, în luna martie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii