Primarul Păducel face la Jieț un pod mai trainic și mai frumos...

Primarul Păducel face la Jieț un pod mai trainic și mai frumos decât cele luate de apă

Timp de citire: un minut

Până cel târziu în octombrie, peste pârâul Jieț va fi realizat un pod nou. Anul trecut în vară, ploile au învolburat apele Jiețului, care dintr-un pârâu subțirel, numai bun pentru picnic, s-a umflat și a luat cu el trei podețe. Atunci s-a intervenit rapid pentru reamenajarea drumului afectat de inundații, s-a realizat inclusiv un proiect pentru construirea unui pod mai trainic, menit să asigure proprietarilor de pe celălalt mal accesul facil la proprietăți. A fost cerut aviz la Apele Române și la CNADNR pentru realizarea acestei construcții. ”În locul în care se va ridica podul se modifică un pic structura drumului, pentru că se va crea o intersecție”, explică primarul Ilie Păducel. 

Ar fi fost deja finalizată lucrarea dacă nu s-ar fi împotmolit totul din încăpățânarea unui localnic, care nu a dorit și pace să intre podul pe proprietatea lui, pentru că ar fi trebuit să cedeze o parte din ea.

În momentul de față autorizația de construcție este emisă iar constructorul ales, Masa Adrigela, va executa lucrarea estimată la valoarea de 371.280,05 lei fără TVA (83.950,6286 EUR). Podul va fi realizat la capătul gavioanelor realizate pe marginea pârâului.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii