Primarul Resmeriță mătură pe jos cu conducerea CJ Hunedoara. Vezi motivul

Primarul Resmeriță mătură pe jos cu conducerea CJ Hunedoara. Vezi motivul

DISTRIBUIȚI

Gașca lui Nistor dă în clocot. Lucian Resmeriță, unul dintre cei mai performanți primari PSD din județ, o dă pe față. Pentru prima oară, cu subiect și predicat, un pesedist de frunte are curajul să facă adevăratul tablou al conducerii executive a județului Hunedoara. „Incompetență, indolență, nepăsare, promisiuni nerespectate! Bobora, Andronache și Vasilescu sunt total depășiți de situație”, acuză Lucian Resmeriță, primarul municipului Lupeni.

Deși a primit șansa de a conduce acest județ inclusiv prin votul masiv al locuitorilor din Valea Jiului, conducerea Consiliului Județean Hunedoara (formată exclusiv din membri PSD numiți cu bincuvântarea lui Laurențiu Nistor, popular cunoscut drept Komunistor) ne trage încă o dată țeapă. Deși s-au anulat evenimente, populiștii de la județ anunțând că strâng cureaua pentru a lupta din răsputeri cu COVID-19, lucrurile stau cu totul și cu totul altfel. Toți banii rămân la județ, fiind la discreția clientelei PSD. De exemplu, cine credeți că dă de mâncare hunedorenilor aflați în carantină? O firmă apropiată partidului, desigur. Mai pe șleau: CJ Hunedoara strânge cureaua de la toți, dar dă numai devenilor și clientelei de partid.

Bâlbâiala conducerii CJ Hunedoara tinde să devină proverbială după ce, chiar înaintea crizei COVID-19, PSD a numit în fruntea Spitalului Județean de Urgență Hunedoara – Deva un manager care, in istoria recentă, nici măcar n-a reușit să acceadă la un amărât de Serviciu de Asistență Medicală Școlară (a luat 3,80 la proba scrisă). Dar inconștienții din PSD Hunedoara i-au dat pe mână un spital județean.

“Consider total iresponsabilă decizia conducerii CJ de a nu găsi soluții pentru a veni in sprijinul spitalelor suport COVID -19 cu alocări bugetare către administrațiile publice locale din fondurile care oricum nu mai pot fi cheltuite anul acesta (spectacole, etc ).
Voi solicita in Biroul Permanent județean PSD un raport de activitate al CJ si consider obligatoriu un vot de încredere (pe al meu cu siguranță nu-l vor avea)”
, mai arată primarul Lucian Resmeriță.

Chiar și cei care au absolvit prima și unica facultate la 53 de ani, precum Laurențiu Nistor, pricep că oamenii lui Komunistor de la județ nu au nici un interes ca banii să ajungă pentru aprovizionarea și dotarea altor spitale din județ, acolo unde controlul lor dispare.

Cum însă președintelui CJ Hunedoara, Mircea Bobora, i-au fost necesare zile întregi doar ca să comunice instituțiilor din subordine un document esențial în actualul context (Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara, nr. 4/2020, privind aprobarea Planului de măsuri pentru gestionarea infecțiilor cu CORONAVIRUS COVID-19 pe teritoriul județului Hunedoara), ne temem că va face o artă din a se face că nu pricepe de ce i-a bătut obrazul mai tânărul său coleg, Lucian Resmeriță. Vom reveni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii