Vulcan. Primarul Ile o lămureşte. NU se pregăteşte debarcarea viceprimarului Merişanu. Reproducem...

Vulcan. Primarul Ile o lămureşte. NU se pregăteşte debarcarea viceprimarului Merişanu. Reproducem întocmai comunicatul primit. Dezacordurile şi virgulele între subiect şi predicat aparţin expeditorului

Timp de citire: un minut

În urma informaţiilor apărute în presa locală, Organizaţia municipală Vulcan a Partidului Social Democrat , emite următorul comunicat de presă:

În urma alegerilor interne desfăşurate în mod statutar în data de 04.06.2015, a fost aleasă noua conducere a organizaţiei şi s-a stabilit componenţa noului Birou Executiv, având prima şedinţă de birou în data de 10.06.2015, unde au fost discutate problemele legate de conducerea organizaţiei şi probleme privind unitatea partidului.

Aducem la cunoştinţa membrilor , susţinătorilor  şi simpatizanţilor noştri , că decizia de a retrage sprijinul politic  acordat unui consilier local sau în speţă, a viceprimarului, aparţine în mod exclusiv Biroului Executiv al organizaţiei. În speţă nu a existat nicio critică de natură să justifice necesitatea înlocuirii din funcţia de viceprimar a d-lui ec. Merişanu Cristian Ion şi ca atare, Biroul Executiv al Organizaţiei Municipale Vulcan a Partidului Social Democrat, dezminte cu fermitate zvonurile apărute în spaţiul public privind înlocuirea din funcţie a viceprimarului municipiului Vulcan.

De asemenea , facem precizarea că d-l viceprimar,  ec. Merişanu Cristian Ion, se bucură în continuare de tot sprijinul şi susţinerea politică a Organizaţiei Municipale Vulcan a Partidului Social Democrat.

Preşedinte,
Organizaţia Municipală Vulcan a Partidului Social Democrat
ing. Gheorghe Ile

Comunicat PSD Vulcan

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii