Primarul Iacob-Ridzi îl are în echipă chiar și pe Marica

Primarul Iacob-Ridzi îl are în echipă chiar și pe Marica

Timp de citire: un minut

Senzațional! Spre bucuria temporară a doamnelor și domnișoarelor din localitate, primarul l-a băgat în echipă și pe dl. Marica. Nu ăla cu prosop alb, un altul…

 

Am aflat și eu (probabil ultimul, mea culpa) că dl. Sorin Marica (fost deputat, fost primar al comunei Sălașu de Sus) este consilier la cabinetul viceprimarului municipiului Petroșani. Mă gândesc că în tot municipiul Petroșani nu exista nimeni, nici o persoană, tânără ori mai puțin tânără, care să ne consilieze administrativ. Unul sau una care să pună osul la treabă. De fapt, avem nevoie de cineva care să ne spună să punem mâna pe treabă, să aranjăm orașul a cărui imagine, în cartiere, începe să aducă cu Tiraspolul?

Orașul arată bine, avem și bani de ne deranjează, clar nu e problemă că am mai angajat un părerolog în loc să angajăm vreo câțiva care să pună mâna pe lopată. Nu cunosc calitățile d-lui Marica, în oraș clar nu se văd, dar încep să pricep de ce pentru Primăria municipiului Petroșani lucrează (deplorabil, în batjocură) tot mai multe firme din zona Hațeg. Probabil fac naveta împreună.

Priviți aici: hal de întreținere a spațiilor verzi – zona Electro Star. Bănuiesc că dl. Marica i-a dat pontul d-lui Iacob Ridzi, în timp ce consilia administrativ municipalitatea.

P.S. Dacă nu-l angajau pe dl. Marica, dar angajau pe cineva din Petroșani, probabil că o familie ar fi rămas în Vale, n-ar fi plecat spre alte zări, unde există șansa unui loc de muncă. Și-ar fi dus copilul la o școală din Petroșani, ar fi făcut cumpărăturile la un magazin din Petroșani, ar fi plătit taxe și impozite la Petroșani. Dar noi îl avem pe dl. Marica. Atenție la gropi, așadar!

Jurnalist cu experiență, activează în media din anii '90. A fondat și conduce publicațiile Hunedoara Plus, Ziarul Văii Jiului, Timiș Plus și agenția de publicitate și relații publice Confort Media.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii