Primăria Petroşani sprijină organizarea Congresului Internaţional „Balkanmine”

Primăria Petroşani sprijină organizarea Congresului Internaţional „Balkanmine”

Timp de citire: un minut

Mediul universitar este în continuare implicat pentru rezolvarea crizei mineritului la nivel local, naţional şi internaţional.

În perioada 20-23 septembrie Universitatea Petroşani este gazda celei de-a şasea ediţie a „Balkan Mining Congress”, alături de INSEMEX şi Comitetul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei. Prof.univ.dr. Nicolae Iliaş, Chairman of The 6th Balkanmine Congress, şi co-organizatorul dr.ing. Alexandru Pătruţi au lansat o invitaţie către „toţi oamenii de ştiinţă, cercetătorii, managerii, inginerii şi studenţii care lucrează în domeniul minier, din regiunea Balcanilor şi din întreaga lume pentru a-şi aduce contribuţia lor ştiinţifică la succesul celui de-al 6-lea congres balcanic minier, care va avea loc între 20 şi 23 septembrie 2015, la Petroşani, România, cu tema Minerit pentru o dezvoltare globală sustenabilă. Va fi o oportunitate remarcabilă de a întâlni şi a face schimb de idei noi, pentru discuţii profesionale fructuoase şi interesante, pentru a intra în contact cu un vechi oraş minier, situat în pitoreasca Valea Jiului”.

Sunt aşteptaţi să participe 200 de specialişti din ţară şi alţi 100 din străinătate. Costurile de organizare a celor trei zile de simpozion se vor ridica la 80.000 de lei. O parte din sumă, 20.000 de lei vor fi asiguraţi de Primăria şi Consiliul Local Petroşani, bani necesari pentru materiale de lucru, promoţionale, diplome.

Sonia LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii