Primăria Petroșani / O promisiune îndeplinită, o nouă țintă pe agenda administrației

Primăria Petroșani / O promisiune îndeplinită, o nouă țintă pe agenda administrației

Timp de citire: un minut

Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi anunță faptul că noua parcare din cartierul Aeroport, amenajată în zona Bibliotecii Municipale, este finalizată.

„Am creat aici 104 noi locuri de parcare, care vor ajuta la decongestionarea traficului rutier în această zonă. Ne respectăm promisiunea de a interveni punctual, în toate cartierele municipiului, pe obiectivele cele mai solicitate de către cetățeni. Pentru că asta ne-au solicitat oamenii, și anul acesta am continuat programul de amenajare de noi parcări”, a punctat edilul. Acest obiectiv investițional a fost finanțat de la bugetul local al municipiului Petroșani.

Municipalitatea anunță, de asemenea, intrarea Cimitirului Central într-o nouă și amplă campanie de ecologizare. Primarul monitorizează personal și această activitate.

„Toate aleile și spațiile dintre morminte sunt curățate temeinic, iar deșeurile sunt strânse și ridicate de echipele de curățenie. Revin periodic la acest obiectiv pentru a vedea cum avansează activitatea.”, a arătat edilul.

Astfel de acțiuni au loc periodic în Cimitirul Central, care se află în administrarea Primăriei Municipiului Petroșani.

Jurnalist cu experiență, activează în media din anii '90. A fondat și conduce publicațiile Hunedoara Plus, Ziarul Văii Jiului, Timiș Plus și agenția de publicitate și relații publice Confort Media.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii