Primăria Petroşani / I-a uitat pe rugbişti

Primăria Petroşani / I-a uitat pe rugbişti

Timp de citire: un minut
Cu toate că au câştigat titlul de campioni naţionali în Divizia Naţională la rugby, jucătorii Ştiinţei nu s-au aflat printre sportivii premiaţi la final de ani de către Primăria Petroşani.
Oficialii echipei s-au arătat indignaţi de acest lucru şi au afirmat că jucătorii Ştiinţei ar fi meritat să se afle printre cei lăudaţi. „Din nou nu ne-am regăsit acolo unde ar fi trebuit să fim. Se pare că locul I ocupat în Divizia Naţională nu interesează pe nimeni. Foarte trist este faptul că încă nu suntem luaţi în seamă”, a declarat un oficial al echipei care, fiind fricos, a dorit să-şi păstreze anonimatul. Dacă la primărie nu s-a mai găsit un plic în plus şi pentru rugbşti, cu siguranţă aceştia se vor afla în vizorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Hunedoara, iar anul viitor sperăm să se găsească o soluţie pentru ca Ştiinţa să poată evolua în Superligă.
Premii de la PSD 
O soluţie ar mai fi premierea rugbiştilor chiar de către Laurenţiu Nistor, prosperul preşedinte al organizaţiei PSD Hunedoara, sau/ şi de alţi „băieţi de băieţi” din aria de acoperire a Partidului Social Democrat. (ZVJ)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii