Primăria, consiliul local şi primarul propun un week-end folcloric în localitatea de sub...

Primăria, consiliul local şi primarul propun un week-end folcloric în localitatea de sub Straja: / „Drag de cântec românesc” la Lupeni!

Timp de citire: un minut

Primul eveniment în aer liber al anului la Lupeni

Este, dacă vreți, primul eveniment în aer liber al anului, iar primarul Lucian Resmeriță este convins că lupenenii și nu numai vor participa în număr cât mai mare ca să asculte pe viu artiști consacrați pe scenele muzicii populare, dar și artiști talentați locali, care vor cânta pe scena amenajată special pentru acest eveniment în frumosul decor al Parcului Copiilor din Bărbăteni.

Program încărcat, artiști cunoscuți, plus talente locale

Pe capul de afiș al petrecerii de la Lupeni se află cunoscuții interpreți Ciprian Roman, Ionică Moroșanu, Nelu Ban Fântână, Nicu Nocav, Andrei Calotă, Teodora Filip, Ionela Magyari, Leo Cosma și formația „Balkanic Orkestra”, Andreea Magdaș sau Iulian Gheorghiulescu. Acestora li se vor adăuga și tineri artiști talentați din Lupeni și din Valea Jiului, din cadrul „Clasei de Canto”, coordonați și pregătiți de inimoasa profesoară lupeneancă Simona Ionașc, de la „Clubul Copiilor” Lupeni, și din cadrul Asociației Culturale „Lirica” din Petroșani, coordonați de cunoscutul profesor Tiberiu Coconeț și soția sa.

Jocuri pentru copii, produse meșteșugărești și artizanale, bunătăți culinare…

Tot de la primarul Lucian Resmeriță am mai aflat că nici copiii nu se vor plictisi, deoarece pentru ei va fi amenajat ad-hoc un inedit parc de distracții, care va funcționa pe toată perioada celor trei zile. Și cum unde e muzică și petrecere, e și mâncare și băutură, că așa-i la români, în zonă vor existate terase cu produse culinare apreciate de cetățeni și udate cu bere și sucuri. De asemenea, amatorii de chilipiruri și de produse artizanale și meșteșugărești vor putea să cumpere de la standurile special amenajate cu produse meșteșugărești.
Să sperăm că și vremea va ține cu organizatorii lupeneni și participanții se vor putea distra pe cinste, în week-end fiind anunțate ploi reduse și temperaturi în creștere, ceea ce e un semn bun.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii