Primăria Aninoasa a scos astăzi la licitație lucrările de reabilitare a celui...

Primăria Aninoasa a scos astăzi la licitație lucrările de reabilitare a celui de-al doilea tronson din strada Libertății

Timp de citire: un minut

Astăzi, 28 iulie, Primăria orașului Aninoasa, a scos la licitație proiectul de “Modernizare DJ 666 B, respectiv strada Libertății, din orașul Aninoasa, județ Hunedoara, de la km 2+875 la km 5+150”. Valoarea estimată a lucrărilor fără TVA este de 3.027.300 lei. Cuantumul aferent procentului de diverse și neprevăzute este de 310.450 lei reprezentând 10 % din valoarea totală. Astfel, valoare estimată  totală a lucrărilor fără TVA este 3.337.750 lei. Data limită de depunere a ofertelor este 11.08.2015, ora 10:00. La ora 12 se deschid ofertele.

Strada Libertății va fi, în sfârșit, eliberată de gropi, în totalitate. Tronsonul cu pricina este unul cu mari probleme, intens disputat atât la nivel local cât și județean. Anul acesta, la începutul verii, au debutat lucrările la strada Libertății, de la primărie până în capătul văii, acum se licitează asfaltarea celui de-al doilea tronson, care, dacă vremea este bună, ar putea fi realizat și anul acesta.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii