Prima conferință de presă în Valea Jiului a președintelui PNL Hunedoara, Vetuța...

Prima conferință de presă în Valea Jiului a președintelui PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 4 minute

Duminică la prânz, la sediul PNL Petroșani a avut loc o conferința de presă la care au participat Tiberiu Iacob-Ridzi și Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara, secretar de stat în Guvernul Orban.

 

Tiberiu Iacob-Ridzi nu intră în competiția alegerilor parlamentare

„Sunt profund onorat de încrederea cu care m-a creditat Partidul Național Liberal, propunându-mi să candidez pe un loc eligibil la Parlamentul României. Este, dacă vreți, o confirmare, în calitate de primar al municipiului Petroșani și așa cum a spus și doamna președinte Vetuța Stănescu, colegii mei apreciază foarte mult aceste rezultate, atât în plan administrativ, cât și în plan politic, obținute la Petroșani.

Însă vreau să fac acest anunț acum și să vă spun că NU voi accepta această propunere, rămân primar al Petroșaniului și nu voi pleca din această funcție!”, a menționat, pentru început Tiberiu Iacob-Ridzi.

„Nu vreau și nu doresc să îi dezamăgesc pe cei care m-au învestit cu această încredere, în special pe cei care m-au ales recent în funcția de primar și pe cei care m-au susținut în această campanie electorală ce a trecut. Doresc să rămân în continuare, să dezvoltăm în continuare împreună Petroșaniul, să ducem la bun sfârșit proiectele începute și să începem proiecte noi pentru Petroșani, pentru dezvoltarea orașului nostru în continuare, astfel încât Petroșaniul să ajungă acolo unde-i este locul și unde merită să fie. Aleg în continuare răspunderea și responsabilitatea pe care o implică funcția de primar al municipiului Petroșani, aleg să continui proiectele și aleg să mă lupt în continuare pentru Petroșani. Sigur că, probabil pentru mine personal, ar fi fost mult mai ușor să plec în Parlament și să fiu parlamentar, dar repet, niciodată eu n-am plecat și n-o să plec dintr-o funcție aleasă și n-o să fac acest gest dintr-o responsabilitate, în primul rând, morală și personală a celor care și-au pus încrederea în mine! Aleg să rămân împreună cu echipa mea din consiliu local, din administrația publică locală și din organizația PNL Petroșani, pentru a continua aceste proiecte și pentru a continua să dezvoltăm municipiul nostru”, a explicat primarul Iacob-Ridzi demersul său.

 

Mulțumirile primarului

„Am lângă mine o echipă de profesioniști cărora le mulțumesc pentru susținere, le mulțumesc tuturor oamenilor din Petroșani, celor care m-au votat și m-au susținut pentru această demnitate publică din fruntea administrației locale! Îmi voi susține în continuare colegii din Partidul Național Liberal, cei care vor candida pentru Parlamentul României! Împreună vom reuși să facem lucruri bune pentru Petroșani, pentru Valea Jiului și Hunedoara. Îi mulțumesc doamnei președinte, pentru încrederea pe care mi-a acordat-o! Repet, este o onoare pentru mine, însă rămân primar la Petroșani. Este o datorie a mea în primul rând față de oamenii de aici din Petroșani. Vă mulțumesc!”, a mulțumit Tiberiu Iacob-Ridzi.

 

Vetuța Stănescu

A urmat la cuvânt invitatul de onoare. Președintele interimar PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu, nu s-a arătat deloc uimită de faptul că Tiberiu Iacob-Ridzi a respins propunerea de a candida pe un loc la Parlamentul României. Din contră, doamna Stănescu a recunoscut că prin acest gest și prin motivațiile făcute de primar, legate în primul rând de oamenii care și-au pus încrederea și speranța în el, îl apreciază pe acesta și mai mult.

„Este  prima conferință de presă pe care o țin în calitate de președinte interimar al Partidului Național Liberal, filiala Hunedoara, în Valea Jiului. Și am ales Valea Jiului pentru că primarul Tiberiu Iacob-Ridzi este omul care a demonstrat că într-o zonă în care oamenii au ales întotdeauna partea social-democrată, a reușit să schimbe opțiunea electoratului. A reușit acest lucru, domnul primar la alegerile din 27 septembrie a obținut unul din cele mai bune scoruri ale PNL din municipiile județului Hunedoara. Tiberiu Iacob-Ridzi a obținut acest scor nu doar pentru că este membru al Partidului Național Liberal, ci că este un primar care ne-a demonstrat și a demonstrat locuitorilor municipiului Petroșani că este dedicat și că muncește cu foarte mare seriozitate. În ultimii ani a reușit să schimbe imaginea municipiului Petroșani și iată că acum, acest municipiu se regăsește în rândul municipiilor care pot să se laude cu realizările pe care le au.

În calitate de președinte interimar al PNL Hunedoara și om care își dorește să promoveze și să sprijine Valea Jiului, recunosc faptul că vineri, în ședința de Birou politic județean de la Deva i-am propus, în fața colegilor mei, să candideze pentru o funcție în Parlamentul României. Experiența dumnealui și rezultatele îl recomandă și cred că sunteți de acord cu toții. Iată că astăzi a demonstrat încă o dată că opțiunile electoratului și ale oamenilor pe care îi reprezintă, dorința de a dezvolta UAT Petroșani sunt mai presus decât dorința de a accede în Parlamentul României. Cu siguranță, ar fi făcut aceiași treabă bună pentru Valea Jiului în Parlamentul României! A ales astăzi să rămână acasă, pentru că aici simte că poate să facă cel mai mult pentru alegătorii dumnealui. Tiberiu Iacob-Ridzi are experiența și calitățile necesare pentru a reprezenta Valea Jiului oriunde. Tiberiu Iacob-Ridzi a demonstrat că are calitățile unui lider, că are calitățile unui primar, că are calitățile unui bun organizator, că are toate calitățile de care are nevoie un om care poate să promoveze toate localitățile Văii Jiului”, a declarat președintele Vetuța Stănescu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii