Președintele PSD, Marcel Ciolacu, la Lupeni

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, la Lupeni

DISTRIBUIȚI

Vineri 18 septembrie, dimineața, începând cu orele 10,30, președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, va fi prezent la sediul Partidului Social Democrat Lupeni din cartierul „Nivelt”.

Președintele PSD va fi prezent alături de alți membri din conducerea centrală a acestui partid. Din câte am aflat, scopul vizitei este acela de a sta de vorbă cu cetățenii înainte de alegerile locale și de a-i susține candidatura actualului primar, Lucian Resmeriță, la un nou mandat de primar.
„Mă bucură foarte mult faptul că domnul Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, a ales să fie prezent la Lupeni. Dumnealui va veni însoțit de foarte mulți membri ai conducerii partidului nostru, care vor fi aproape de președinte, așa cum se întâmplă în marea familie social-democrată. Președintele Ciolacu poate fi considerat de-al nostru, de-al Văii Jiului, deoarece a fost mereu aproape de proiectele fratelui meu, senatorul Cristian Resmeriță. A fost alături de el când s-au recalculat pensiile minerilor, dar și când s-a scăzut vârsta standard de pensionare cu doi ani și în alte dăți. Datorită acestor lucruri îl vom aștepta cu drag și îl vom trata ca pe unul de-al nostru!”, a declarat joi, 17 septembrie, primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii