Pregătirile pentru Liga a IV-a sunt în toi

Pregătirile pentru Liga a IV-a sunt în toi

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 3 minute

Lupeniul nu are portar, Proteasa a părăsit Vulcanul

Sâmbătă, 29 august, se va da startul în Divizia Județeană la fotbal, acolo unde sunt angrenate și echipele din Valea Jiului. A fost o vară agitată pentru majoritatea grupărilor din Vale care s-au confruntat fie cu problem de efectiv, fie cu problem financiare. Vicecampioana județului, Hercules Lupeni, pare să aibă problemele cele mai numeroase, cu doar câteva zile înainte de începerea sezonului antrenorul Dan Voicu nu are în lot niciun  portar.

Inter Petrila vrea în primele patru

Una dintre revelațiile sezonului trecut, Inter Petrila, pare să stea cel mai bine. Și-a păstrat în mare parte jucătorii și este pe cale de a obține semnătura lui Iosif Kalai. Mai mult decât atât, revin la lot și fotbaliștii care pe timpul verii au fost plecați la muncă în străinătate. Obiectivul echipei rămâne la fel ca și cel din sezonul trecut clasarea în primele patru locuri. Antrenorul Aurel Moldovan va avea la dispoziție următorul lot de jucători: Dumitru Ursachi, Valentin  Bucșa, Lucian Coste, Adrian Agapi, Adrian  Câmpeanu, Ion Androne, Ion Torkos, Daniel Horvat, Alexandru Dumitru, Andrei Cozac, Adrian Dolha, Andrei Androne, Alin Bocu, Florin Dobre, Adrian Duma, Ilie Florea,  Iosif Kalai.

CS Vulcan “țepuită” de Proteasa

CS Vulcan este echipa care s-a întărit cel mai mult în această vară. Vulcănenii au fost la un pas de a-l achiziționa și pe jucătorul Elian Proteasa al Minerului Uricani, dar acesta a părăsit Vulcanul cu doar o săptămână înainte de începerea campionatului și a ales  să revină la Uricani. Asta după ce majoritatea perioadei de pregătire a făcut-o la Vulcan. Obiectivul celor doi antrenori Marius Szoradi și Ion Radu rămâne clasarea în primele patru echipe. În sezonul trecut, CS Vulcan s-a situat pe locul cinci. Iată lotul de jucători disponibil pentru noul sezon:  Marius Cimporescu, Liviu Militaru, Lucian Băncilă, Dacian Florea, Răzvan Roșca, “Motanu”, Ovidiu Lavrig, Gabriel Rădulescu, Andrei Miclăuș, Adrian Roșianu, Răzvan Maier, Ghiță Bărcăceanu, Fillip Andrei, Alex Cuchin, Ion Roșianu, Florin Andone, Andrei Pârvulesc, Florin Stamate, Ilie Văduva.

Hercules Lupeni, fără portar și fără golgheteri

La Hercules Lupeni situația este cât se poate de ingrată. Dan Voicu nu are niciun portar în lot și, spune el, probabil va apela la serviciile unui jucător de câmp. Lotul este unul foarte subțire după o plecare masivă de jucători. Astfel, lupenenii i-au pierdut pe golgheterii Brândușa și Ursachi, pe Ungurianu, Cojocaru, Farcaș și Soare. “Nu am mai fost pus într-o asemenea situație și chiar nu știu cum voi reuși să ieșim din ea. Avem un lot subțire fără portar și la care voi mai aduce niște juniori. Toate echipele din Vale s-au întărit numai noi nu. Va fi foarte greu pentru noi”, a spus Dan Voicu. Lotul pe care acesta îl are la dispoziție este format din: Mugurel Ciorâia, Alin Curtean, Marius  Dumitrescu, Daniel Savu, Alex Harangozo, Cristian Ciocârlan, Andrei  Harangozo, Cosmin Pop, Remus Moldovan, Marian Fillip, Andrei Konicka.

Jiul și-a pierdut medaliații

Din echipa de juniori a Jiului medaliată cu bronz la campionatul național de juniori au mai rămas puțini jucători, care pot fi numărați pe degetele unei singure mâini. Antrenorul Cosmin Kanduth spune că dacă acești jucători ar fi făcut parte din lotul de seniori cu care va începe noul sezon gruparea sa s-ar fi luptat la promovare. “Spun acest lucru fără falsă modestie că dacă am fi păstrat lotul de jucători medaliații cu bronz la campionatul național am fi defilat în campionat, ba mai mult am fi tras la promovare. Dar, din păcate, nu îi mai avem pe acei jucători, așa că ne va fi greu. Cine știe câte puncte vom reuși să adunăm”,a  spus Cosmin Kanduth.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii