Pregătiri de zor pentru „Târgul de iarnă” de la Deva

Pregătiri de zor pentru „Târgul de iarnă” de la Deva

Timp de citire: un minut

targ de iarna.Still002De câteva zile în Piaţa Unirii din municipiul Deva se lucrează de zor la amenajarea arterei pietonale pentru o nouă ediţie a târgului de iarnă. A fost montat bradul în imediata apropiere a primăriei iar cele 21 de căsuţe au fost aliniate pe pietonala din centru.

targ de iarna.Still005„Târgul de iarnă se deschide sâmbătă, 28 noiembrie, în Piaţa Unirii din centru Devei, chiar în faţa primăriei. Evenimentul se află la cea de-a patra ediţie, 21 de căsuţe şi cinci rulote îşi aşteaptă vizitatorii cu produse tradiţionale alimentare şi nealimentare. Copiii au ocazia să înveţe să confecţioneze ornamente din turtă dulce chiar în „Atelierul lui Moş Crăciun” şi să facă o plimbare cu trenuleţul care va circula prin faţa bradului împodobit. Iubitorii de muzică pop şi folclor sunt invitaţi la concertele care vor avea loc tot în Piaţa Unirii începând cu data de 05 decembrie şi la concertul extraordinar de anul nou al trupei Pasărea Rock”, a declarat Mona Voinescu, purtător de cuvânt Primăria Deva.

Ca în fiecare an, înainte de sărbători cele mai importante zone din Deva sunt frumos împodobite iar arterele rutiere sunt luminate cu ghirlande de crăciun frumos luminate.

Andreea PATRICHE

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii