Pregătiri de campanie. / Cristian Roşu, liderul liberalilor din Lupeni: „Vom propune...

Pregătiri de campanie. / Cristian Roşu, liderul liberalilor din Lupeni: „Vom propune concetăţenilor noştri să construim un viitor mai bun. Împreună.”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

La invitaţia cotidianului nostru, Cristian Roşu – preşedintele PNL Lupeni – vorbeşte despre pregătirile pentru campania electorală. „Ne-am propus obiective clare pentru alegerile locale din 27 septembrie, iar echipa alături care voi lupta anul acesta este deja bine conturată. Prima şi cea mai importantă misiune a noastră va fi ca, în perioada care urmează, să reuşim să batem din poartă în poartă, la fiecare uşă, să spunem oamenilor felul în care viitorul nostru, al tuturor, poate fi unul mai bun. S-a demonstrat deja, la nivelul întregii ţări, că guvernarea liberală – fie ea locală, judeţeană ori naţională – este una despre care rezultatele vorbesc. Asta va trebui să explicăm cetăţenilor: faptul că avem o echipă de oameni bine pregătiţi, decişi să pună umărul în următorul mandat la Primăria municipiului Lupeni, dar şi în legislativul local”.

Care ar fi, pe scurt, coordonatele propuse de liberalii din Lupeni pentru următorul mandat? Prioritate maximă: asigurarea unui climat favorabil mediului de afaceri, încurajând astfel crearea și menținerea de NOI locuri de muncă. De asemenea, ne spune Cristian Roşu, „intenţia este să menținem și dezvoltăm investițiile deja realizate, creionăm altele noi, în concordanță cu necesitățile reale ale municipiului nostru”.
Un alt punct, declarat prioritar la cererea expresă a cetăţenilor, prevede implementarea unui program susținut de anvelopare a tuturor blocurilor din municipiu, dar și de reparare a lifturilor.
Printre liniile prioritare pentru mandatul 2020 – 2024 se mai numără investițiile cu finanțare nerambursabilă pentru infrastructura de învățământ și sănătate, dar şi sprijinul susţinut, prin finanțare trimestrială pentru ONG-uri, tineret, sport și cultură.
„În mandatul 2020 – 2024, municipiul Lupeni va avea un aliat puternic: Consiliul Judeţean Hunedoara. După cum deja se cunoaşte în spaţiul public, PNL propune un profesionist pentru şefia judeţului. Pe Adrian Nicolae David, un tânăr ambiţios, care a demonstrat – în mandatul său de preşedinte, în perioada 2015/2016 – că ştie şi poate să ne reprezinte cu cinste. A finalizat investiții pe fonduri europene de peste 50 milioane euro. Pentru prima dată, toate localitățile județului Hunedoara au primit finanțare de la consiliul județean. Adrian Nicolae David a impus o transparență totală a achizițiilor publice, dar a reuşit şi reducerea cheltuielilor publice cu mai mult de 20%. Vom propune concetăţenilor noştri să construim un viitor mai bun. Împreună.”, a adăugat Cristian Roşu.
Alături de Cristian Roşu, în lupta pentru Primăria municipiului Lupeni vor intra şi viitorii consilieri locali liberali Anita Burlacu, Gheorghe Floronesc, Adriana Radu, Cristian Popescu, Andreea Sticlaru, Daniel Tănase, Ana Maria Popa, Ioan Oharj, Amalia Simona Cotroaza, Laurențiu Ianc, Crinela Floronesc, Adrian Baciu, Geanina Buzatu, Vasile Fodor, Elisabeta Nagy, Cristian Dorin Boghiu, Elena Foszto, Vasile Marcel Aboaice, Constantin Pataca, Daniel Ene, Robert Florin Bogyo, Adonis Lumperdean şi Alin Iancovici.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii